Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

DENİZLİ 04.10.2017 - 10:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafında uyuşturucu ile mücadele operasyonunda 3 kişi tutuklandı.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele alanında başlatmış olduğu amansız mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Buldan ilçesi Bozalan mahallesinde bir aracın yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği bilgisine ulaşan il jandarma komutanlığı ekipleri tarafından 28 Eylül 2017 tarihinde buldan ilçesinde operasyon icra edildi.   Bu kapsamda; adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda;  26 kilogram kubar esrar, 102 kök kenevir,1 adet hassa terazi, 2 adet av tüfeği,  1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 8 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.   Ele geçirilen uyuşturucu maddeye el konuldu. Adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak kocabaş cezaevine gönderildi. 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafında uyuşturucu ile mücadele operasyonunda 3 kişi tutuklandı.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele alanında başlatmış olduğu amansız mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Buldan ilçesi Bozalan mahallesinde bir aracın yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği bilgisine ulaşan il jandarma komutanlığı ekipleri tarafından 28 Eylül 2017 tarihinde buldan ilçesinde operasyon icra edildi.

 

Bu kapsamda; adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda;  26 kilogram kubar esrar, 102 kök kenevir,1 adet hassa terazi, 2 adet av tüfeği,  1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 8 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

 

Ele geçirilen uyuşturucu maddeye el konuldu. Adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak kocabaş cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.