Çameli Belediyesi araç filosuna yeni bir çöp kamyonu daha eklendi

DENİZLİ 04.10.2017 - 12:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Belediyesi araç filosuna yeni bir çöp kamyonu daha eklendi

Büyükşehir yasası ile hizmet alanı genişleyen Çameli Belediyesi halka daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek adına araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda daha önce Türkiye Belediyeler Birliğinden hibe olarak gelen bir çöp kamyonu daha eklendi.    Türkiye Belediyeler Birliği’nin Çameli  Belediyesi’ne hibesi olarak araç filosuna eklenen 2017  model çöp kamyonu , Çameli  Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü  hizmetinde kullanılacak. Otomatik yüklemeli, hidrolik sıkıştırmalı çalışabilen çöp kamyonu ile verilen hizmet biraz daha rahatlayacak.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yüzde 100 hibe  olarak ilçemize kazandırılmasında  emekleri olan başta  Türkiye Belediyeler Birliğimize  ve her anlamda desteğini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Başkan Arslan, “ Araç filomuzu daha da güçlendi amacımız, halkımıza yönelik hizmetlerin ve çalışmaların aksamamasıdır.  Yeni çöp kamyonu  aracımız, ilçemize, belediyemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.    

Büyükşehir yasası ile hizmet alanı genişleyen Çameli Belediyesi halka daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek adına araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda daha önce Türkiye Belediyeler Birliğinden hibe olarak gelen bir çöp kamyonu daha eklendi.

 

 Türkiye Belediyeler Birliği’nin Çameli  Belediyesi’ne hibesi olarak araç filosuna eklenen 2017  model çöp kamyonu , Çameli  Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü  hizmetinde kullanılacak. Otomatik yüklemeli, hidrolik sıkıştırmalı çalışabilen çöp kamyonu ile verilen hizmet biraz daha rahatlayacak.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yüzde 100 hibe  olarak ilçemize kazandırılmasında  emekleri olan başta  Türkiye Belediyeler Birliğimize  ve her anlamda desteğini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Başkan Arslan, “ Araç filomuzu daha da güçlendi amacımız, halkımıza yönelik hizmetlerin ve çalışmaların aksamamasıdır.  Yeni çöp kamyonu  aracımız, ilçemize, belediyemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.