AK Parti Denizli'de 11 ilçede kongreler durduruldu

DENİZLİ 05.10.2017 - 11:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Parti Denizli'de 11 ilçede kongreler durduruldu

AK Parti Genel Merkezi tarafından büyükşehir statüsünde olan illerde erteleme kararı alması sonucu Denizli’de yapılması planlanan 11 ilçe’de kongreler durduruldu.   Denizli’de Acıpayam, Babadağ,  Çameli, Çivril, Honaz, Serinhisar Kale ve Tavas ilçelerinde seçimlerin yapıldığı Ak Parti’de,  kongre takvimi durdu. Genel Merkez tarafından 11 ilçede yapılması gereken kongreleri ertelendi.   Ak Parti Genel Merkezi tarafından 2019 seçimleri için 2018 başına kadar tamamlanması planlanan kongreler 26 Ağustos’ta Acıpayam ve Çameli ile başladı ve şimdiye kadar Honaz, Serinhisar, Kale, Tavas, Çivril ve Babadağ ilçelerinde kongreleri yapıldı.   Pamukkale, Merkezefendi, Baklan, Buladan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Güney, Çal, Çardak, Sarayköy, ilçelerinde, kongrenin 12 Kasım'a kadar tamamlanması gerekiyordu. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, erteleme kararının genel merkezden alındığını belirterek, "Bu karar tüm büyükşehirler için alındı. Ne zaman başlayacağına da genel merkez karar verecek" dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından büyükşehir statüsünde olan illerde erteleme kararı alması sonucu Denizli’de yapılması planlanan 11 ilçe’de kongreler durduruldu.

 

Denizli’de Acıpayam, Babadağ,  Çameli, Çivril, Honaz, Serinhisar Kale ve Tavas ilçelerinde seçimlerin yapıldığı Ak Parti’de,  kongre takvimi durdu. Genel Merkez tarafından 11 ilçede yapılması gereken kongreleri ertelendi.

 

Ak Parti Genel Merkezi tarafından 2019 seçimleri için 2018 başına kadar tamamlanması planlanan kongreler 26 Ağustos’ta Acıpayam ve Çameli ile başladı ve şimdiye kadar Honaz, Serinhisar, Kale, Tavas, Çivril ve Babadağ ilçelerinde kongreleri yapıldı.

 

Pamukkale, Merkezefendi, Baklan, Buladan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Güney, Çal, Çardak, Sarayköy, ilçelerinde, kongrenin 12 Kasım'a kadar tamamlanması gerekiyordu. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, erteleme kararının genel merkezden alındığını belirterek, "Bu karar tüm büyükşehirler için alındı. Ne zaman başlayacağına da genel merkez karar verecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.