İmamlar Göleti'nin çalışmaları devam ediyor

DENİZLİ 06.10.2017 - 14:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İmamlar Göleti'nin çalışmaları devam ediyor

DSİ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından İmamlar Mahallesinde devam eden İmamlar Göleti inşaat çalışmaları devam ediyor.   İmamlar Göletinin tamamlanmasından sonra yapılan göletin İmamlar Mahallesinin geleceğini şekillendirdiğini hatırlatan Başkan Arslan, “Tarımsal alanda gelişme kaydedeceğini söyledi. Yapılan göletler bölgenin ekonomik yapısını değiştirdiği gibi tarımsal değişikliğin yapılmasına neden olacak” dedi.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; “Çameli ilçesi İmamlar Göleti ile 817.000 m3 su depolanarak 2110 dekar alanın sulanması sağlanacaktır. 31 metre yüksekliğindeki gövde dolgusuna başlanmış olup, iş fiziki olarak 40 mertebesindedir. İşin 2018 yılında tamamlanarak faydaya dönüşmesi hedeflenmektedir. Gölet Çalışmaları için başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne teşekkür ederim” dedi.    

DSİ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından İmamlar Mahallesinde devam eden İmamlar Göleti inşaat çalışmaları devam ediyor.

 

İmamlar Göletinin tamamlanmasından sonra yapılan göletin İmamlar Mahallesinin geleceğini şekillendirdiğini hatırlatan Başkan Arslan, “Tarımsal alanda gelişme kaydedeceğini söyledi. Yapılan göletler bölgenin ekonomik yapısını değiştirdiği gibi tarımsal değişikliğin yapılmasına neden olacak” dedi.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; “Çameli ilçesi İmamlar Göleti ile 817.000 m3 su depolanarak 2110 dekar alanın sulanması sağlanacaktır. 31 metre yüksekliğindeki gövde dolgusuna başlanmış olup, iş fiziki olarak 40 mertebesindedir. İşin 2018 yılında tamamlanarak faydaya dönüşmesi hedeflenmektedir. Gölet Çalışmaları için başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne teşekkür ederim” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.