Kazaya sebep oldu olay yerinden kaçtı,Jandarmadan kaçamadı

DENİZLİ 10.10.2017 - 08:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kazaya sebep oldu olay yerinden kaçtı,Jandarmadan kaçamadı

Çivril’de Işıklı yolunda meydana gelen bir kişinin öldüğü bir kişin ağır üç kişinin yaralandığı kazaya karışan traktör jandarmanın çalışması sonucu bulundu.   Kazadan 3 saat sonra evinde gözaltına alınan E.Ş. jandarma tarafından karakola götürülerek ifadesi alındı.   Işıklı yolunda meydana gelen kaza sonrası olay yerinde yapılan incelemelerde römork parçaları ve elma kovalarına ulaşan jandarma ekipleri çevre mahallelerde araştırma yaptı. Yeniköy mahallesinde E.Ş. nin gece geç saatlerde traktörle köye döndüğünü belirleyen Jandarma E.Ş. nin bahçesindeki traktör ve römorkta yaptığı inceleme sonrası kazaya karıştığını belirledi.   Evinde gözaltına alınan E.Ş. jandarma karakoluna götürülerek sağlık kontrolünden sonra ifadesi alındı. Yapılan sorgulamadan sonra E.Ş. sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Kaynak (Yesilcivrilgazetesi)

Çivril’de Işıklı yolunda meydana gelen bir kişinin öldüğü bir kişin ağır üç kişinin yaralandığı kazaya karışan traktör jandarmanın çalışması sonucu bulundu.

 

Kazadan 3 saat sonra evinde gözaltına alınan E.Ş. jandarma tarafından karakola götürülerek ifadesi alındı.

 

Işıklı yolunda meydana gelen kaza sonrası olay yerinde yapılan incelemelerde römork parçaları ve elma kovalarına ulaşan jandarma ekipleri çevre mahallelerde araştırma yaptı. Yeniköy mahallesinde E.Ş. nin gece geç saatlerde traktörle köye döndüğünü belirleyen Jandarma E.Ş. nin bahçesindeki traktör ve römorkta yaptığı inceleme sonrası kazaya karıştığını belirledi.

 

Evinde gözaltına alınan E.Ş. jandarma karakoluna götürülerek sağlık kontrolünden sonra ifadesi alındı. Yapılan sorgulamadan sonra E.Ş. sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Kaynak (Yesilcivrilgazetesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.