Denizli'de kaçak içki operasyonu

DENİZLİ 11.10.2017 - 10:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de kaçak içki operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli’de kaçak içki satışı yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Yapılan operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.   Denizli’de, Emniyet Müdürlüğü görevlilerince kaçak içki satışının önlenmesi amacıyla bandrolsüz kaçak içki satışı yapmak isteyen ve ilimizdeki dağıtıcı ve depoların tespit edilerek suç ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Yürütülen çalışma kapsamında ekiplerce diğer illerden getirilerek Denizli’de kaçak yollarla satışa sunulan ve ciddi vergi kaybına sebep olan, insan sağlığı açısından riskli ve standart dışı bulunan kaçak içkilerin bulunduğu depo tespit edildi.     Operasyon kapsamında bahse konu depoda ve bir araçta yapılan aramalarda toplam farklı markalarda 1.375 şişe bandrolsüz kaçak alkol (rakı, viski ve votka) bulunarak el konuldu.   Kaçak alkollü içkiler ile ilgili olarak 1 şüpheli şahıs yakalanarak hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçlarından işlem yapıldı.    

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli’de kaçak içki satışı yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Yapılan operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

 

Denizli’de, Emniyet Müdürlüğü görevlilerince kaçak içki satışının önlenmesi amacıyla bandrolsüz kaçak içki satışı yapmak isteyen ve ilimizdeki dağıtıcı ve depoların tespit edilerek suç ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Yürütülen çalışma kapsamında ekiplerce diğer illerden getirilerek Denizli’de kaçak yollarla satışa sunulan ve ciddi vergi kaybına sebep olan, insan sağlığı açısından riskli ve standart dışı bulunan kaçak içkilerin bulunduğu depo tespit edildi.

 

 

Operasyon kapsamında bahse konu depoda ve bir araçta yapılan aramalarda toplam farklı markalarda 1.375 şişe bandrolsüz kaçak alkol (rakı, viski ve votka) bulunarak el konuldu.

 

Kaçak alkollü içkiler ile ilgili olarak 1 şüpheli şahıs yakalanarak hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçlarından işlem yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.