Çameli'nin vizyonu değişiyor!

DENİZLİ 12.10.2017 - 08:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'nin vizyonu değişiyor!

DSİ 21. (Aydın) Bölge Müdürlüğünce Çameli şehir merkezi içinden geçen Paşa deresinde başlatmış olduğu dere ıslah çalışması başlıyor.   2014 Yerel seçimlerinde göreve geldiği günden itibaren Çameli’yi baştan başa inşa eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe merkezinin yepyeni, modern ve daha sağlıklı bir ilçe haline gelerek vatandaşa yaşam alanı olarak sunmak için Paşa Deresi Islah çalışmaları start aldı. Islah çalışmaları öncesi dükkanların yıkımı kazasız belasız gerçekleşerek işin büyük bir kısmı tamamlandı.   Başkan Cengiz Arslan; “Çameli Belediyemizin misyonunda Modern ve çevreci şehircilik anlayışıyla Çameli’yi cazibe merkezi haline getirmek ve sosyal belediyecilik anlayışıyla Çameli’li hemşerilerimizi geleceğe umutla bakmasını sağlamak vizyonunda ise Halkın belediyeden hizmetleri kaliteli verimli etkin biçimde gerçekleştirmeyi ve bu çalışmalarıyla da diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmayı kendisine vizyon olarak belirlemiştir” dedi.   PROJEDE SON ROTUŞLAR YAPILDI DSİ 21. (Aydın) Bölge Müdürlüğünden gelen teknik ekiple başkanlık makam odasında proje üzerinde son rötuşlar yapan Başkan Arslan projenin startını verdi. Başkan Arslan “Çameli genelinde alt ve üst yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Devletimizin tüm imkânları seferber edilerek başta içme suyu olmak üzere, Üniversitenin onay alınması,Elektrik hatları yer altına alınması kanalizasyon çalışmaları ve üst yapı çalışmaları sürüyor.. Projenin tam anlamıyla tamamlanması Çameli’ye şehircilik anlamında Dere Islahı yapılan alana peyzaj çalışmaları ile dinlenme alanı park kazandıracağı gibi, şehir merkezine canlılık getirecek. Gönül koyduk başlamakla yarısından fazlasını yaptığımızı düşünüyoruz” dedi.

DSİ 21. (Aydın) Bölge Müdürlüğünce Çameli şehir merkezi içinden geçen Paşa deresinde başlatmış olduğu dere ıslah çalışması başlıyor.

 

2014 Yerel seçimlerinde göreve geldiği günden itibaren Çameli’yi baştan başa inşa eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe merkezinin yepyeni, modern ve daha sağlıklı bir ilçe haline gelerek vatandaşa yaşam alanı olarak sunmak için Paşa Deresi Islah çalışmaları start aldı. Islah çalışmaları öncesi dükkanların yıkımı kazasız belasız gerçekleşerek işin büyük bir kısmı tamamlandı.

 

Başkan Cengiz Arslan; “Çameli Belediyemizin misyonunda Modern ve çevreci şehircilik anlayışıyla Çameli’yi cazibe merkezi haline getirmek ve sosyal belediyecilik anlayışıyla Çameli’li hemşerilerimizi geleceğe umutla bakmasını sağlamak vizyonunda ise Halkın belediyeden hizmetleri kaliteli verimli etkin biçimde gerçekleştirmeyi ve bu çalışmalarıyla da diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmayı kendisine vizyon olarak belirlemiştir” dedi.

 

PROJEDE SON ROTUŞLAR YAPILDI

DSİ 21. (Aydın) Bölge Müdürlüğünden gelen teknik ekiple başkanlık makam odasında proje üzerinde son rötuşlar yapan Başkan Arslan projenin startını verdi. Başkan Arslan “Çameli genelinde alt ve üst yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Devletimizin tüm imkânları seferber edilerek başta içme suyu olmak üzere, Üniversitenin onay alınması,Elektrik hatları yer altına alınması kanalizasyon çalışmaları ve üst yapı çalışmaları sürüyor.. Projenin tam anlamıyla tamamlanması Çameli’ye şehircilik anlamında Dere Islahı yapılan alana peyzaj çalışmaları ile dinlenme alanı park kazandıracağı gibi, şehir merkezine canlılık getirecek. Gönül koyduk başlamakla yarısından fazlasını yaptığımızı düşünüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.