Kılıçdaroğlu bugün Denizli'ye geliyor!

DENİZLİ 12.10.2017 - 09:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kılıçdaroğlu bugün Denizli'ye geliyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli İl Teşkilatı’nın yeni il binasının açılışını yapmak için bugün Denizli’ye geliyor.   Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl teşkilatı’nın yeni parti binasının açılışı için Denizli’ye gelecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı kesinleşti.   Denizli İl Teşkilatı’nın yeni il binasının açılışını yapmak için bugün Denizli’ye gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı belli oldu. Sabah saat 10.00’da Denizli Çardak Havaalanı’na gelecek olan Kılıçdaroğlu, saat 11.00’de ise Denizlili Sanayici ve İşadamları ile bir araya gelecek. Daha sonra basın toplantısına katılacak olan Kılıçdaroğlu, kanaat önderleri, oda ve borsa başkanları, dernek yöneticileri ve muhtarlar ile buluşacak.   CHP lideri saat 17.00’de Denizli İl Teşkilatı’nın Topraklık Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 7 katlı binasının açılışını yapacak. Açılış töreninin ardından Kılıçdaroğlu, Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde şehit düşen Uzman Çavuş Muhammet Arıkan’ın evini ziyaret edecek. Çal’daki şehit ailesini ziyaretten sonra Kılıçdaroğlu, Ankara’ya hareket edecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli İl Teşkilatı’nın yeni il binasının açılışını yapmak için bugün Denizli’ye geliyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl teşkilatı’nın yeni parti binasının açılışı için Denizli’ye gelecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı kesinleşti.

 

Denizli İl Teşkilatı’nın yeni il binasının açılışını yapmak için bugün Denizli’ye gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı belli oldu. Sabah saat 10.00’da Denizli Çardak Havaalanı’na gelecek olan Kılıçdaroğlu, saat 11.00’de ise Denizlili Sanayici ve İşadamları ile bir araya gelecek. Daha sonra basın toplantısına katılacak olan Kılıçdaroğlu, kanaat önderleri, oda ve borsa başkanları, dernek yöneticileri ve muhtarlar ile buluşacak.

 

CHP lideri saat 17.00’de Denizli İl Teşkilatı’nın Topraklık Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 7 katlı binasının açılışını yapacak. Açılış töreninin ardından Kılıçdaroğlu, Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde şehit düşen Uzman Çavuş Muhammet Arıkan’ın evini ziyaret edecek. Çal’daki şehit ailesini ziyaretten sonra Kılıçdaroğlu, Ankara’ya hareket edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.