Denizli bu şoförü konuşuyor!

DENİZLİ 14.10.2017 - 11:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli bu şoförü konuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı’nda görevli halk otobüsü şoförlerinden biri var ki dikkatleri üzerine çekti. Her binen yolcuya tavır ve davranışı aynı şekilde oluyor.   Denizli’de birçok zaman Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüslerine binenler şoförler hakkında şikayetçi olsa da, bu sefer durum farklı şekilde cereyan etti. Bazı otobüs şoförlerin davranışları eleştiri alsa da, Ali Bezci isimli otobüs şoförünün yolcuları karşılaması ve uğrulaması Denizlili vatandaşların gözünden kaçmadı.   14 Numaralı hatta görev yapan, güler yüzlü kişiliği ve otobüse binenlere hoş geldiniz, iyi yolculuklar diyerek karşılamasının yanı sıra, inen her kişiyi de iyi günler diyerek uğurluyor. Onun kullandığı otobüse binenler bilirler. Zaman zaman değişik güzergahlarda görev yaptığında da tüm yolcularınıda aynı yaklaşımla karşılıyor ve hitap ediyor.   Ali Bezci’nin otobüsüne binenler bu durum karşısında önce şaşırıyor sonra içten bir tebessümle gülümseyerek onu bu davranışından dolayı taktir ediyor. Özel sektörlerde bile ender rastlanan bu durum karşısında, Ümmü H. İsimli vatandaşın Denizli Trafik Yaşam Grubu’nda paylaştığı fotoğrafında şu cümlelerle özetledi. “14 numaralı otobüsün güler yüzlü şoförü (otobüsüne binen herkesi Türk misafirperverliğine yakışır bir şekilde karşılayıp aynı güzel dileklerle indiriyor. Bunlar görmek istediğimiz davranışlar) sakın şaşırmayın tanıdık mı acaba diye.”   Sosyal medyada paylaşılan bu görüntü üzerine, onu tanıyanlar ve görenler, övgüler eşliğinde binin üzerinde beğeni alırken yüzlerce yorum yapıldı. Genel yorumların özetinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Başkanlığı’nın Ali Bezci’yi bu davranışından dolayı ödüllendirilmesi gerektiği dile getirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı’nda görevli halk otobüsü şoförlerinden biri var ki dikkatleri üzerine çekti. Her binen yolcuya tavır ve davranışı aynı şekilde oluyor.

 

Denizli’de birçok zaman Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüslerine binenler şoförler hakkında şikayetçi olsa da, bu sefer durum farklı şekilde cereyan etti. Bazı otobüs şoförlerin davranışları eleştiri alsa da, Ali Bezci isimli otobüs şoförünün yolcuları karşılaması ve uğrulaması Denizlili vatandaşların gözünden kaçmadı.

 

14 Numaralı hatta görev yapan, güler yüzlü kişiliği ve otobüse binenlere hoş geldiniz, iyi yolculuklar diyerek karşılamasının yanı sıra, inen her kişiyi de iyi günler diyerek uğurluyor. Onun kullandığı otobüse binenler bilirler. Zaman zaman değişik güzergahlarda görev yaptığında da tüm yolcularınıda aynı yaklaşımla karşılıyor ve hitap ediyor.

 

Ali Bezci’nin otobüsüne binenler bu durum karşısında önce şaşırıyor sonra içten bir tebessümle gülümseyerek onu bu davranışından dolayı taktir ediyor. Özel sektörlerde bile ender rastlanan bu durum karşısında, Ümmü H. İsimli vatandaşın Denizli Trafik Yaşam Grubu’nda paylaştığı fotoğrafında şu cümlelerle özetledi. “14 numaralı otobüsün güler yüzlü şoförü (otobüsüne binen herkesi Türk misafirperverliğine yakışır bir şekilde karşılayıp aynı güzel dileklerle indiriyor. Bunlar görmek istediğimiz davranışlar) sakın şaşırmayın tanıdık mı acaba diye.”

 

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntü üzerine, onu tanıyanlar ve görenler, övgüler eşliğinde binin üzerinde beğeni alırken yüzlerce yorum yapıldı. Genel yorumların özetinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Başkanlığı’nın Ali Bezci’yi bu davranışından dolayı ödüllendirilmesi gerektiği dile getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.