Emekli öğretmenden insanlık dersi!

DENİZLİ 17.10.2017 - 16:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emekli öğretmenden insanlık dersi!

Denizli Servergazi Mahallesi’nde kepçenin altında kalan kaplumbağayı gören emekli öğretmen Musa Acun adeta insanlık dersi verdi.   Emekli olduktan sonra kendi evinin bahçesi ve çevredeki evlerin bahçeleriyle uğraşan emekli öğretmen Musa Acun, evinin yanındaki arsada kazı çalışması yapan kepçenin altında kalan kaplumbağayı görünce yardımına koştu.   Emekli Öğretmen Musa Acun, mesleğindeki görevini bitirmiş olsa da hayat boyunca ders vermeye devam eden insanlardan birisidir. Birçok insanın son zamanlarda, evcil hayvanlara uyguladığı şiddet göz önüne alındığında, Musa Acun’un yabani hayvan olan kaplumbağaya gösterdiği ilgi ve alaka adeta insanlık dersi niteliğindeydi.     Servergazi Mahallesi Kiraz sokakta meydana gelen olayda, yaralı kaplumbağayı alarak bahçesine getiren Acun,  çeşmenin hortumu ile yıkadı. Bakımını 2 gün boyunca yaparak ona yemek verdi ama sonunda yaralı kaplumbağa aldığı darbe sonucunda yaşamını yitirdi.     Musa Acun; “Yanımdaki arsada toz toprak içinde kalan kaplumbağayı gördüm. Yarısı toprağın altında yarısı dışarıdaydı. Oradan alarak bahçeme getirdim. Kabuğunun büyük kısmı zarar görmüştü. Toz toprak olmuş, böcek ve arılar sarmıştı. Bahçeme getirerek yıkadım, sonra batikonla dezenfekte ettim. İki gün boyunca bakımını yaptım yemek verdim.  Sanırım kabuğunun yanı sıra iç organları da zarar görmüştü, dayanamadı ve öldü. Çok üzgünüm” dedi.  

Denizli Servergazi Mahallesi’nde kepçenin altında kalan kaplumbağayı gören emekli öğretmen Musa Acun adeta insanlık dersi verdi.

 

Emekli olduktan sonra kendi evinin bahçesi ve çevredeki evlerin bahçeleriyle uğraşan emekli öğretmen Musa Acun, evinin yanındaki arsada kazı çalışması yapan kepçenin altında kalan kaplumbağayı görünce yardımına koştu.

 

Emekli Öğretmen Musa Acun, mesleğindeki görevini bitirmiş olsa da hayat boyunca ders vermeye devam eden insanlardan birisidir. Birçok insanın son zamanlarda, evcil hayvanlara uyguladığı şiddet göz önüne alındığında, Musa Acun’un yabani hayvan olan kaplumbağaya gösterdiği ilgi ve alaka adeta insanlık dersi niteliğindeydi.

 

 

Servergazi Mahallesi Kiraz sokakta meydana gelen olayda, yaralı kaplumbağayı alarak bahçesine getiren Acun,  çeşmenin hortumu ile yıkadı. Bakımını 2 gün boyunca yaparak ona yemek verdi ama sonunda yaralı kaplumbağa aldığı darbe sonucunda yaşamını yitirdi.

 

 

Musa Acun; “Yanımdaki arsada toz toprak içinde kalan kaplumbağayı gördüm. Yarısı toprağın altında yarısı dışarıdaydı. Oradan alarak bahçeme getirdim. Kabuğunun büyük kısmı zarar görmüştü. Toz toprak olmuş, böcek ve arılar sarmıştı. Bahçeme getirerek yıkadım, sonra batikonla dezenfekte ettim. İki gün boyunca bakımını yaptım yemek verdim.  Sanırım kabuğunun yanı sıra iç organları da zarar görmüştü, dayanamadı ve öldü. Çok üzgünüm” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.