Inkango davası aleyhimize sonuçlandı

SPOR 19.10.2017 - 08:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Inkango davası aleyhimize sonuçlandı

Denizlispor, 2012-2013 sezonunda, Bulgaristan 1.Ligi'nde Cherno More Varna takımında oynayan Fransız asıllı Kongolu Bruce Inkango ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak anlaşmıştı. Hiç bir maçta oyanamayan ve gönderilen Inkango açtığı dava sonucu Denizlispor'dan 40 bin euro almaya hak kazandı.   Denizlispor'da 2012-2013 sezonunda transfer edilen ve sözleşme yapılan Bruce Inkango, hiç bir maçta oynamadan gönderilmişti. Bunun üzerine kulüp aleyhine açmış olduğu davanın  yüzde 50'sini kazanmıştır ve kendisine 40.000 Euro ödenmesine karar verildi.   Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, "Kamuoyu rahat olsun tüm sorunları çözeceğiz. Biz bunlara alıştık ama bizim için önemli olan bu yılı bir milat ilan edip bundan sonra ileriye sorun taşımamaktadır" dedi.    

Denizlispor, 2012-2013 sezonunda, Bulgaristan 1.Ligi'nde Cherno More Varna takımında oynayan Fransız asıllı Kongolu Bruce Inkango ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak anlaşmıştı. Hiç bir maçta oyanamayan ve gönderilen Inkango açtığı dava sonucu Denizlispor'dan 40 bin euro almaya hak kazandı.

 

Denizlispor'da 2012-2013 sezonunda transfer edilen ve sözleşme yapılan Bruce Inkango, hiç bir maçta oynamadan gönderilmişti. Bunun üzerine kulüp aleyhine açmış olduğu davanın  yüzde 50'sini kazanmıştır ve kendisine 40.000 Euro ödenmesine karar verildi.

 

Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, "Kamuoyu rahat olsun tüm sorunları çözeceğiz. Biz bunlara alıştık ama bizim için önemli olan bu yılı bir milat ilan edip bundan sonra ileriye sorun taşımamaktadır" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.