Denizli'de akaryakıt kaçakçılığı!

DENİZLİ 26.10.2017 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de akaryakıt kaçakçılığı!

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Denizli'de “Akaryakıt Kaçakçılığı” yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda 29 bin 830 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken 2 kişi yakalandı.   Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar esnasında Denizli Sarayköy ilçesi istikametine seyir halindeki yarı römork ve tanker dorsenin durumundan şüphelenilmesi üzerine araç görevli ekiplerce takibe alındı.       Takibe alınan araç gerekli tertibat alındıktan sonra durduruldu Yapılan kontrollerde çekici ve çekiciye bağlı tankerde yüklü bulunan yağın kaçak akaryakıt olabileceği değerlendirildiğinden gerekli kontroller yapıldı. Aracın akaryakıt taşıma belgesi bulunmadığı ve görevli personel tarafından yapılan ölçümünde araçta bulunan yağın geçersiz akaryakıt sınıfına girdiği tespit edildi. Yapılan aramalarda toplam 29.830 litre kaçak akaryakıt bulunarak el konuldu.   Devam eden çalışmalarda Sarayköy ilçesinde bulunan Atık Yağ Geri Dönüşüm Tesisi’nde arama yapılarak tanklar içerisinde bulunan kaçak akaryakıtlara el konuldu. Bahse konu tesis içerisinde gerekli inceleme ve araştırma yapılmak üzere faaliyetine son verilerek mühürlendi.   Kaçak akaryakıt ile ilgili olarak yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.      

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Denizli'de “Akaryakıt Kaçakçılığı” yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda 29 bin 830 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken 2 kişi yakalandı.

 

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar esnasında Denizli Sarayköy ilçesi istikametine seyir halindeki yarı römork ve tanker dorsenin durumundan şüphelenilmesi üzerine araç görevli ekiplerce takibe alındı.

 

 

 

Takibe alınan araç gerekli tertibat alındıktan sonra durduruldu Yapılan kontrollerde çekici ve çekiciye bağlı tankerde yüklü bulunan yağın kaçak akaryakıt olabileceği değerlendirildiğinden gerekli kontroller yapıldı. Aracın akaryakıt taşıma belgesi bulunmadığı ve görevli personel tarafından yapılan ölçümünde araçta bulunan yağın geçersiz akaryakıt sınıfına girdiği tespit edildi. Yapılan aramalarda toplam 29.830 litre kaçak akaryakıt bulunarak el konuldu.

 

Devam eden çalışmalarda Sarayköy ilçesinde bulunan Atık Yağ Geri Dönüşüm Tesisi’nde arama yapılarak tanklar içerisinde bulunan kaçak akaryakıtlara el konuldu. Bahse konu tesis içerisinde gerekli inceleme ve araştırma yapılmak üzere faaliyetine son verilerek mühürlendi.

 

Kaçak akaryakıt ile ilgili olarak yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.