Vali Karahan , Atatürk İlkokulu’nu Ziyaret Etti

DENİZLİ 31.10.2017 - 17:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Karahan , Atatürk İlkokulu’nu Ziyaret Etti

Vali Hasan Karahan, Atatürk İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.  Vali Karahan ziyaretinde aynı okulda eğitim gören 15 Temmuz’da şehit olan Haki Aras’ın kızı Arzu Aras’la da bir araya geldi.   Ziyaretinde sınıfları gezen Vali Hasan Karahan, Okul Müdürü Lokman Kuzdere’den bilgi aldı. Öğrencilerle sınıflarda bir araya gelen  Vali Karahan , minik öğrencilerle sohbet ederek onlara kitap hediye etti.    Vali Karahan ziyaretinde ayrıca, aynı okulda eğitim gören 15 Temmuz şehidi Haki Aras’ın kızı Arzu Aras ile de buluştu. Arzu Aras ile bir süre sohbet eden Vali Hasan Karahan ziyaretin sonunda öğretmenlerle de bir araya gelerek sorunlarını dinledi.      

Vali Hasan Karahan, Atatürk İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.  Vali Karahan ziyaretinde aynı okulda eğitim gören 15 Temmuz’da şehit olan Haki Aras’ın kızı Arzu Aras’la da bir araya geldi.

 

Ziyaretinde sınıfları gezen Vali Hasan Karahan, Okul Müdürü Lokman Kuzdere’den bilgi aldı. Öğrencilerle sınıflarda bir araya gelen  Vali Karahan , minik öğrencilerle sohbet ederek onlara kitap hediye etti.

 

 Vali Karahan ziyaretinde ayrıca, aynı okulda eğitim gören 15 Temmuz şehidi Haki Aras’ın kızı Arzu Aras ile de buluştu. Arzu Aras ile bir süre sohbet eden Vali Hasan Karahan ziyaretin sonunda öğretmenlerle de bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.