Özel İnsanlar Eskişehir’i Gezdi

DENİZLİ 01.11.2017 - 14:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Özel İnsanlar Eskişehir’i Gezdi

Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Çamlık Özel Eğitim İlkokulu Ortaokulu ve İş Eğitimi öğrencileri ve annelerine yönelik Eskişehir'e gezi düzenledi.    Günü birlik geziye 20 özel çocuk ve anneleri toplam 40 kişi katıldı. Eskişehir’in tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini yerinde gören özel çocuklar ve anneleri unutulmaz bir gün yaşadı. Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel, özel insanlara ve çocuklara yönelik gezi programları düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.   Bu tür gezi programlarının özellikle özel çocukların anneleri için çok önemli ve faydalı olduğunu anlatan Dernek Başkanı Tonel, “Dernek olarak özel insanlarımız ve özel çocuklarımız için etkinlikler geziler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu tür geziler hem özel çocuklarımızın hem de onların bakımlarını yapan melek anneler için çok önemli. Melek annelerimizin bu tür etkinliklerde eğlenmeleri, yeni yerler görmeleri, onlar ve çocukları için yararlı. Eskişehir’de Odun Pazarı’ndaki tarihi evleri gezme fırsatımız oldu. Yapay denizi özel çocuklarımız ve melek annelerimiz çok sevdi. Balmumu müzesi gezimizde unutamayacağımız yerler arasında. Eskişehir’in tarihi ve turistlik tüm yerlerini kısa zaman içinde gezdik. Gezimize katılanlar çok mutlu oldu. Onların mutluluğu bizim yorgunluğumuzu alıyor. Gezi sırasında özel çocuğumuz Tuğçe Kazak’ın da doğum gününü kutlayarak, ona da güzel bir sürpriz yaptık ” dedi.          

Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Çamlık Özel Eğitim İlkokulu Ortaokulu ve İş Eğitimi öğrencileri ve annelerine yönelik Eskişehir'e gezi düzenledi.

 

 Günü birlik geziye 20 özel çocuk ve anneleri toplam 40 kişi katıldı. Eskişehir’in tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini yerinde gören özel çocuklar ve anneleri unutulmaz bir gün yaşadı. Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel, özel insanlara ve çocuklara yönelik gezi programları düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

 

Bu tür gezi programlarının özellikle özel çocukların anneleri için çok önemli ve faydalı olduğunu anlatan Dernek Başkanı Tonel, “Dernek olarak özel insanlarımız ve özel çocuklarımız için etkinlikler geziler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu tür geziler hem özel çocuklarımızın hem de onların bakımlarını yapan melek anneler için çok önemli. Melek annelerimizin bu tür etkinliklerde eğlenmeleri, yeni yerler görmeleri, onlar ve çocukları için yararlı. Eskişehir’de Odun Pazarı’ndaki tarihi evleri gezme fırsatımız oldu. Yapay denizi özel çocuklarımız ve melek annelerimiz çok sevdi. Balmumu müzesi gezimizde unutamayacağımız yerler arasında. Eskişehir’in tarihi ve turistlik tüm yerlerini kısa zaman içinde gezdik. Gezimize katılanlar çok mutlu oldu. Onların mutluluğu bizim yorgunluğumuzu alıyor. Gezi sırasında özel çocuğumuz Tuğçe Kazak’ın da doğum gününü kutlayarak, ona da güzel bir sürpriz yaptık ” dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.