Degiad KKTC Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’ü Ağırladı

DENİZLİ 03.11.2017 - 14:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Degiad KKTC Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’ü Ağırladı

Yavru vatanımız KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’ü, Bakanlık Müsteşarı Bumin Paşa, İskenderun Genç İşadamları Derneği Başkanı Gökhan Korkmaz’ı derneğimizde ağırladık.    Keyifli bir sohbet gerçekleştirip, istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.Kendisine Degiad rozeti takıp derneğimize Onur üye kaydı yapılmıştır. İş dünyasını ve yatırımcıyı Kıbrıs’a davet eden bakan bey otel yatırımı ve yazılım konusuna özellikle teşvik verildiğine vurgu yapmıştır.    Daha sonra ev sahipliğimizde resmi makamları ziyaret eden bakan Denizlileri Kıbrıs’a davet ederek şehrimizden  ayrılmıştır.              

Yavru vatanımız KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’ü, Bakanlık Müsteşarı Bumin Paşa, İskenderun Genç İşadamları Derneği Başkanı Gökhan Korkmaz’ı derneğimizde ağırladık.

 

 Keyifli bir sohbet gerçekleştirip, istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.Kendisine Degiad rozeti takıp derneğimize Onur üye kaydı yapılmıştır. İş dünyasını ve yatırımcıyı Kıbrıs’a davet eden bakan bey otel yatırımı ve yazılım konusuna özellikle teşvik verildiğine vurgu yapmıştır.

 

 Daha sonra ev sahipliğimizde resmi makamları ziyaret eden bakan Denizlileri Kıbrıs’a davet ederek şehrimizden  ayrılmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.