Denizlispor-Altınorduspor karşılaşması bugün!

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 04.11.2017 - 11:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor-Altınorduspor karşılaşması bugün!

TFF 1. Lig'in 11. haftasında ev sahibi Denizlispor bugün Altınorduspor ile karşı karşıya gelecek...

TFF 1. Lig’de geçen hafta deplasmanda BB Erzurumspor’a 4-1 yenilerek düşme hattına gerileyen Denizlispor, bugün evinde son 3 maçta galibiyet yüzü göremeyen Altınordu ile karşı karşıya gelecek.   İç sahadaki son 2 karşılaşmadan 6 puan çıkaran ev sahibi Denizlispor, taraftarı önünde bir galibiyete daha imza atmaya çalışacak. Altınordu ise kazanarak Play-Off hattındaki yerini korumayı hedefliyor. Denizlispor’da cezalı Yasin ve sakat Sankoh forma giyemeyecek. Altınordu da ise cezalı Uğur ve Recep ile tedavileri süren Erce, Berke ve Yusuf Acer kadroda yer almayacak. Maçın bilet fiyatları VIP ve gold tribün 60 TL, B ve D üst kapalı 20 TL, A alt ve B üst kapalı ile maraton 10 TL, kale arkası ve misafir tribünü ise 5 TL olarak belirlendi.   İki takım arasında oynanacak karşılaşmayı Onur Karabaş, Cumhur Altay, Kağan Bingül üçlüsü yönetecekken, dördüncü hakem Erkan Özdamar olacak.   Denizlispor-Altınordu maçı hangi kanalda, saat kaçta?   4 Kasım Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak karşılaşma beIN Sports Max 2 (82. Kanal)’dan naklen yayınlanacak.
TFF 1. Lig'in 11. haftasında ev sahibi Denizlispor bugün Altınorduspor ile karşı karşıya gelecek...

TFF 1. Lig’de geçen hafta deplasmanda BB Erzurumspor’a 4-1 yenilerek düşme hattına gerileyen Denizlispor, bugün evinde son 3 maçta galibiyet yüzü göremeyen Altınordu ile karşı karşıya gelecek.

 

İç sahadaki son 2 karşılaşmadan 6 puan çıkaran ev sahibi Denizlispor, taraftarı önünde bir galibiyete daha imza atmaya çalışacak. Altınordu ise kazanarak Play-Off hattındaki yerini korumayı hedefliyor. Denizlispor’da cezalı Yasin ve sakat Sankoh forma giyemeyecek. Altınordu da ise cezalı Uğur ve Recep ile tedavileri süren Erce, Berke ve Yusuf Acer kadroda yer almayacak. Maçın bilet fiyatları VIP ve gold tribün 60 TL, B ve D üst kapalı 20 TL, A alt ve B üst kapalı ile maraton 10 TL, kale arkası ve misafir tribünü ise 5 TL olarak belirlendi.

 

İki takım arasında oynanacak karşılaşmayı Onur Karabaş, Cumhur Altay, Kağan Bingül üçlüsü yönetecekken, dördüncü hakem Erkan Özdamar olacak.

 

Denizlispor-Altınordu maçı hangi kanalda, saat kaçta?

 

4 Kasım Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak karşılaşma beIN Sports Max 2 (82. Kanal)’dan naklen yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.