Doğu Perinçek Denizli' Ye Geliyor

DENİZLİ 06.11.2017 - 16:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Doğu Perinçek Denizli' Ye Geliyor

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu parti il binasında gündeme ilişkin ve yapacakları etkinliğe ilişkin bir açıklaması gerçekleştirdi.    7 Kasım Salı günü Doğu Perinçek’i ağırlayacak olan Denizli İl Örgütünün Programını da aktaran Kasapoğlu “3 Yıl öncesine kadar komşularımızla hep sorunlu olduk. 3 saniye gibi geçti bu zaman tarih içinde. Şimdi Ordularımız birlikte hareket ediyor noktasına geldik. Komşularımızla güvensizlik noktalarının oya gibi işleyerek temizledik, Çin’e, Irak’a, Suriye’ye, Rusya’ya gittik, sürece onları ikna ettik. Adım adım ördük bugünleri. Bunlar Vatan partisinin yaptıkları başarılardandır. Atatürk Asya çağında aziz Atatürk oldu. Yükselen değer oldu. Bu da büyük karara gittiğimizin içinde gerçekleşen işarettir, eylemdir. Karamsarlık zamanı değil, karamsar olan Amerika. Amerika peş peşe büyük darbeler yiyor, Batı Asya’da en son çırpındığı konu TSK Sincar’a girmesin, Kandile girmesin. Biz beyaz barak çektireceğiz Kandil’e. Bunu yıllar önce söyledik, şimdi göreceğiz. 7 Kasım Salı günü Genel Başkanımız Doğu Perinçek’i ağırlayacağız “Avrasya’ya Yönelen Türkiye’de Milli Hükümet Seçeneği”ni konuşacağız. Çeşitli yerlere de Genel Başkanımızın ziyaretleri olacak.” diye konuştu.    İl Başkanı Kasapoğlu’nun açıklamasının ayrıntıları şöyle;   TÜRKİYE 3 YILI 3 SANİYEDE GEÇİRDİ VE DOSTLARI İLE BULUŞTU   3 Yıl öncesine kadar komşularımızla hep sorunlu olduk. 3 saniye gibi geçti bu zaman tarih içinde. Şimdi Ordularımız birlikte hareket ediyor noktasına geldik. Komşularımızla güvensizlik noktalarının oya gibi işleyerek temizledik, Çin’e, Irak’a, Suriye’ye, Rusya’ya gittik, sürece onları ikna ettik. Adım adım ördük bugünleri. Bunlar Vatan partisinin yaptıkları başarılardandır.    YENİ BİR DÜNYA, YENİ BİR TÜRKİYE, YENİ BİR BATI ASYA KURULUYOR   Amerika’nın ülkemizdeki atağı 25 Eylül’de yerle bir oldu. Tepetaklak oldular. Bu sahalar şimdi Türkiye’nin TSK’nın eline geçmiştir. Yeni bir dünya kurulurken Ekonomide Çin, Hindistan başı çekiyor. Amerika’yı geçti Asya kuvvetleri.Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu PERİNÇEK konferans vermek ve bazı etkinliklere katılmak için 7 Kasım salı günü Denizli'ye geliyor.   Perinçek salı günü saat 10.00 da Çamlık Beyaz Kafede kahvaltıya katılarak " Avrasya' ya Yönelen Türkiye' de Milli Hükümet Seçeneği" konulu konferans verecek.Saat 13.30 da sanayi esnafı ile buluşacak olan genel başkan daha sonra saat 15.30da basın merkezinde gazeteciler ile bir araya gelecek.Saat  17.00 de SMMMO' da bir toplantıya katılacak olan Perinçek, akşam 19.00 da da Denizli' nin önemli şahsiyetleriyle yemekli bir toplantı yapacak.   Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perincek  salı gecesi geç vakitlerde ilimizden ayrılacak.    

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu parti il binasında gündeme ilişkin ve yapacakları etkinliğe ilişkin bir açıklaması gerçekleştirdi. 

 

7 Kasım Salı günü Doğu Perinçek’i ağırlayacak olan Denizli İl Örgütünün Programını da aktaran Kasapoğlu “3 Yıl öncesine kadar komşularımızla hep sorunlu olduk. 3 saniye gibi geçti bu zaman tarih içinde. Şimdi Ordularımız birlikte hareket ediyor noktasına geldik. Komşularımızla güvensizlik noktalarının oya gibi işleyerek temizledik, Çin’e, Irak’a, Suriye’ye, Rusya’ya gittik, sürece onları ikna ettik. Adım adım ördük bugünleri. Bunlar Vatan partisinin yaptıkları başarılardandır. Atatürk Asya çağında aziz Atatürk oldu. Yükselen değer oldu. Bu da büyük karara gittiğimizin içinde gerçekleşen işarettir, eylemdir. Karamsarlık zamanı değil, karamsar olan Amerika. Amerika peş peşe büyük darbeler yiyor, Batı Asya’da en son çırpındığı konu TSK Sincar’a girmesin, Kandile girmesin. Biz beyaz barak çektireceğiz Kandil’e. Bunu yıllar önce söyledik, şimdi göreceğiz. 7 Kasım Salı günü Genel Başkanımız Doğu Perinçek’i ağırlayacağız “Avrasya’ya Yönelen Türkiye’de Milli Hükümet Seçeneği”ni konuşacağız. Çeşitli yerlere de Genel Başkanımızın ziyaretleri olacak.” diye konuştu. 

 

İl Başkanı Kasapoğlu’nun açıklamasının ayrıntıları şöyle;

 

TÜRKİYE 3 YILI 3 SANİYEDE GEÇİRDİ VE DOSTLARI İLE BULUŞTU

 

3 Yıl öncesine kadar komşularımızla hep sorunlu olduk. 3 saniye gibi geçti bu zaman tarih içinde. Şimdi Ordularımız birlikte hareket ediyor noktasına geldik. Komşularımızla güvensizlik noktalarının oya gibi işleyerek temizledik, Çin’e, Irak’a, Suriye’ye, Rusya’ya gittik, sürece onları ikna ettik. Adım adım ördük bugünleri. Bunlar Vatan partisinin yaptıkları başarılardandır. 

 

YENİ BİR DÜNYA, YENİ BİR TÜRKİYE, YENİ BİR BATI ASYA KURULUYOR

 

Amerika’nın ülkemizdeki atağı 25 Eylül’de yerle bir oldu. Tepetaklak oldular. Bu sahalar şimdi Türkiye’nin TSK’nın eline geçmiştir. Yeni bir dünya kurulurken Ekonomide Çin, Hindistan başı çekiyor. Amerika’yı geçti Asya kuvvetleri.Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu PERİNÇEK konferans vermek ve bazı etkinliklere katılmak için 7 Kasım salı günü Denizli'ye geliyor.

 

Perinçek salı günü saat 10.00 da Çamlık Beyaz Kafede kahvaltıya katılarak " Avrasya' ya Yönelen Türkiye' de Milli Hükümet Seçeneği" konulu konferans verecek.Saat 13.30 da sanayi esnafı ile buluşacak olan genel başkan daha sonra saat 15.30da basın merkezinde gazeteciler ile bir araya gelecek.Saat  17.00 de SMMMO' da bir toplantıya katılacak olan Perinçek, akşam 19.00 da da Denizli' nin önemli şahsiyetleriyle yemekli bir toplantı yapacak.

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perincek  salı gecesi geç vakitlerde ilimizden ayrılacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.