Metrelerce Yükseğe Çıkan Duman Ve Alev Korkuttu

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2017 - 17:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Metrelerce Yükseğe Çıkan Duman Ve Alev Korkuttu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde evin çatısında çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde iki katlı evin çatısında çıkan yangın mahalle de paniğe yol açtı.Yangını gören vatandaşların itfaiye ekiplerini araması ile Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kayalık ve Yenişehir itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti. Metrelerce yükseğe çıkan dumanların ve alevlerin, yan binayı sardığı yangın büyümeden söndürülürken, mahallede ise büyük panik yaşandı.   112 Acil Sağlık ekibinin de hazır bulunduğu, yangının sebebi araştırılırken, yangın ile ilgili soruşturma devam ediyor.       

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde evin çatısında çıkan yangın büyümeden söndürüldü.


Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde iki katlı evin çatısında çıkan yangın mahalle de paniğe yol açtı.Yangını gören vatandaşların itfaiye ekiplerini araması ile Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kayalık ve Yenişehir itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti. Metrelerce yükseğe çıkan dumanların ve alevlerin, yan binayı sardığı yangın büyümeden söndürülürken, mahallede ise büyük panik yaşandı.

 

112 Acil Sağlık ekibinin de hazır bulunduğu, yangının sebebi araştırılırken, yangın ile ilgili soruşturma devam ediyor. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.