Çameli Değişiyor Çameli Güzelleşiyor

DENİZLİ 10.11.2017 - 13:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Değişiyor Çameli Güzelleşiyor

Çameli  Belediyesi yer altı ve yer üstü olmak üzere büyük projelerini hayata geçiriyor. Çameli’nin alt yapısı yenilenirken, ortalama 50 yıllık espas, paslı borular, yeni sistem borularla değiştiriliyor. Yapılan çalışma sonrasında Çameli’de  şebeke suyu hissedilir derecede değişim gösterecek. Çalışmalar Kapsamında da Elektrik Hatlarında yer altına alınması ile şehir merkezi adeta şantiye alanına girdi     Belediye Başkanı Cengiz Arslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Daha yaşanabilir bir ilçe hedefiyle hareket ettiklerini belirten Başkan Arslan , "İlçemizin geleceğini oluşturan projeler hayata geçerken oluşan şantiye görünümü için hemşerilerimizden anlayış ve sabır bekliyoruz. Projelerimiz ve çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hattın yenilenmesinin ardından içme suyunda hem tasarruf hem hijyen sağlayacağız. Çalışmalarımız esnasında borular değiştirilirken  DESKİ tarafından su kesintileri yapılıyor  geçici de olsa yapılan su kesintileri nedeniyle Çameli  halkından özür diliyoruz . Elektrik Hatlarının da yer altına alınma çalışmaları ilçemizin tüm sokaklarında devam ediyor yakın zamanda Telefon hatlarının da yer alınmasıyla birlikte  Çameli’nin  daha modern daha yaşanabilir bir hale gelmiş olacaktır. İlçemizin değişik mahallelerine yapılan hizmetler ilçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Denizli  Büyükşehir Belediye’mizin desteği ve Çameli Belediye’mizin çalışmaları ile tüm mahallelerimiz hizmetsiz kalmayacaktır."dedi     Vatandaşlar Memnun    Hizmette ve kalitede öncü belediye olma ilkesiyle hareket ediliyor.İlçedeki gelişmeleri  yakından takip eden Çameli Halkı Yıllardır bu çalışmaları beklediğini  Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi ilçemizin makus tarihini değiştirdi gerek alt yapı gerek üst yapı olsun Belediyeciliğin tüm faaliyetlerini ilçeye htirdiler 24 Saat esasına göre görev yapan bir belediyemiz var.          

Çameli  Belediyesi yer altı ve yer üstü olmak üzere büyük projelerini hayata geçiriyor. Çameli’nin alt yapısı yenilenirken, ortalama 50 yıllık espas, paslı borular, yeni sistem borularla değiştiriliyor. Yapılan çalışma sonrasında Çameli’de  şebeke suyu hissedilir derecede değişim gösterecek. Çalışmalar Kapsamında da Elektrik Hatlarında yer altına alınması ile şehir merkezi adeta şantiye alanına girdi

 

 

Belediye Başkanı Cengiz Arslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Daha yaşanabilir bir ilçe hedefiyle hareket ettiklerini belirten Başkan Arslan , "İlçemizin geleceğini oluşturan projeler hayata geçerken oluşan şantiye görünümü için hemşerilerimizden anlayış ve sabır bekliyoruz. Projelerimiz ve çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hattın yenilenmesinin ardından içme suyunda hem tasarruf hem hijyen sağlayacağız. Çalışmalarımız esnasında borular değiştirilirken  DESKİ tarafından su kesintileri yapılıyor  geçici de olsa yapılan su kesintileri nedeniyle Çameli  halkından özür diliyoruz . Elektrik Hatlarının da yer altına alınma çalışmaları ilçemizin tüm sokaklarında devam ediyor yakın zamanda Telefon hatlarının da yer alınmasıyla birlikte  Çameli’nin  daha modern daha yaşanabilir bir hale gelmiş olacaktır. İlçemizin değişik mahallelerine yapılan hizmetler ilçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Denizli  Büyükşehir Belediye’mizin desteği ve Çameli Belediye’mizin çalışmaları ile tüm mahallelerimiz hizmetsiz kalmayacaktır."dedi

 

 

Vatandaşlar Memnun 

 

Hizmette ve kalitede öncü belediye olma ilkesiyle hareket ediliyor.İlçedeki gelişmeleri  yakından takip eden Çameli Halkı Yıllardır bu çalışmaları beklediğini  Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi ilçemizin makus tarihini değiştirdi gerek alt yapı gerek üst yapı olsun Belediyeciliğin tüm faaliyetlerini ilçeye htirdiler 24 Saat esasına göre görev yapan bir belediyemiz var.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.