İHH 150 Yetimi Giyindirdi

DENİZLİ 11.11.2017 - 16:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İHH 150 Yetimi Giyindirdi

Denizli İHH İnsani Yardım Derneği,Denizli’de ikamet eden 150 yetim çocuğu giyindirdi.   Denizlili İşadamı Selahattin Çınar’ın desteği ile İHH İnsanı Yardım Vakfı ile ortak yapılan projede, Denizli'de bulunan 150 çocuğa kıyafet yardımında bulunuldu. Çınar'da bulunan bir kıyafet mağazasında yapılan kıyafet yardımında, çocuklar ortalama 150 liralık alışveriş yapabildiler.      Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak,Yeryüzü mazlumları ve yetimleri ve bunların birinci adresi olan İHH mız,Denizli ‘mizde bugün 150 tane Yetim Çocuğumuzu giyindirdi.Bizler,yetimlerimizle sık sık biraraya geliyoruz.Onlarla güzel vakit geçiriyoruz.Dertlerine bir nebze de olsa çare olabiliyorsak Ne mutlu bize.Bu güzel ortamın oluşmasında emeği geçenlere,bağışçılarımıza en kalbi şükranlarımızı sunarız.   Diyen Hasan Ali Solak,gayretimiz Her kalpte bir Yetim yaşasın.Bu sayede de,Kalplerimiz Yetim kalmasın.Ayda 100 TL ile bir Yetim Kardeşimizin eğitim,sağlık,giyinme ihtiyaçlarını bende karşılamak istiyorum diyenler,İHH adreslerimize gelerek bu İyilik hareketine katkıda bulunabilirler.   Zira,dünyayı İyilik kurtaracaktır.Tüm Gayretlerimiz,Yetimlerimiz gülsün diyedir.   YETİM GÜLERSE; DÜNYA GÜLER...          

Denizli İHH İnsani Yardım Derneği,Denizli’de ikamet eden 150 yetim çocuğu giyindirdi.

 

Denizlili İşadamı Selahattin Çınar’ın desteği ile İHH İnsanı Yardım Vakfı ile ortak yapılan projede, Denizli'de bulunan 150 çocuğa kıyafet yardımında bulunuldu. Çınar'da bulunan bir kıyafet mağazasında yapılan kıyafet yardımında, çocuklar ortalama 150 liralık alışveriş yapabildiler. 

 

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak,Yeryüzü mazlumları ve yetimleri ve bunların birinci adresi olan İHH mız,Denizli ‘mizde bugün 150 tane Yetim Çocuğumuzu giyindirdi.Bizler,yetimlerimizle sık sık biraraya geliyoruz.Onlarla güzel vakit geçiriyoruz.Dertlerine bir nebze de olsa çare olabiliyorsak Ne mutlu bize.Bu güzel ortamın oluşmasında emeği geçenlere,bağışçılarımıza en kalbi şükranlarımızı sunarız.

 

Diyen Hasan Ali Solak,gayretimiz Her kalpte bir Yetim yaşasın.Bu sayede de,Kalplerimiz Yetim kalmasın.Ayda 100 TL ile bir Yetim Kardeşimizin eğitim,sağlık,giyinme ihtiyaçlarını bende karşılamak istiyorum diyenler,İHH adreslerimize gelerek bu İyilik hareketine katkıda bulunabilirler.

 

Zira,dünyayı İyilik kurtaracaktır.Tüm Gayretlerimiz,Yetimlerimiz gülsün diyedir.

 

YETİM GÜLERSE; DÜNYA GÜLER...

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.