Denizli'de evinde ölen 16 yaşındaki genç toprağa verildi

DENİZLİ 14.11.2017 - 11:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de evinde ölen 16 yaşındaki genç toprağa verildi

Denizli Pamukkale İlçesi’nde dün evinde ölen 16 yaşındaki genç bugün Dinar İlçesi Tatarlı’da toprağa verildi.   Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi 738 Sokak'ta annesi ve kardeşleri ile birlikte yaşayan 16 yaşındaki Özgür Karataş evde hayatını kaybetti.   Annesi tarafından sabah yatağından kaldırılmaya çalışılan Özgür Karataş’ın hareket etmediği ve ailesinin hemen 112 Sağlık ekiplerini aradığı öğrenildi. Eve gelen sağlık ekibi Özgür Karataş'ın hayatını kaybettiğini belirledi.   Ölüm nedeni abisinin üzüntüsü mü?   Babası ve annesinin 3-4 yıldır ayrı yaşadığı belirtilen Özgür Karataş’ın cansız bedeni, otopsi yapıldıktan sonra dün akşam Afyonkarahisar-Dinar İlçesi, Tatarlı Mahallesi’ne götürüldü. Karataş’ın Denizli’de babasından ayrı yaşayan annesi ve kardeşleri ile birlikte kaldığı belirtildi. İddialara göre,  Özgür Karataş’ın abisinin askere gideceği ve bir gün önce abisinin Dinar-Tatarlı’da oturan babasının yanına gittiği ve abisine ait eşyalarını götürdüğü için, babası Ethem Karataş’ın, üzüldüğü için kalp krizi geçirmiş olabileceğini belirttiği ifade edildi. Yapılan otopsi sonucunun henüz kesinleşmediği olayda raporun çıkması ile Karataş’ın ölüm nedeni belli olacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.   16 yaşındaki genç toprağa verildi   Özgür Karataş’ın bugün sabah memleketi Dinar İlçesi Tatarlı Mahallesi’nde, Tatarlı Merkez Cami’de kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.  

Denizli Pamukkale İlçesi’nde dün evinde ölen 16 yaşındaki genç bugün Dinar İlçesi Tatarlı’da toprağa verildi.

 

Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi 738 Sokak'ta annesi ve kardeşleri ile birlikte yaşayan 16 yaşındaki Özgür Karataş evde hayatını kaybetti.

 

Annesi tarafından sabah yatağından kaldırılmaya çalışılan Özgür Karataş’ın hareket etmediği ve ailesinin hemen 112 Sağlık ekiplerini aradığı öğrenildi. Eve gelen sağlık ekibi Özgür Karataş'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

 

Ölüm nedeni abisinin üzüntüsü mü?

 

Babası ve annesinin 3-4 yıldır ayrı yaşadığı belirtilen Özgür Karataş’ın cansız bedeni, otopsi yapıldıktan sonra dün akşam Afyonkarahisar-Dinar İlçesi, Tatarlı Mahallesi’ne götürüldü. Karataş’ın Denizli’de babasından ayrı yaşayan annesi ve kardeşleri ile birlikte kaldığı belirtildi. İddialara göre,  Özgür Karataş’ın abisinin askere gideceği ve bir gün önce abisinin Dinar-Tatarlı’da oturan babasının yanına gittiği ve abisine ait eşyalarını götürdüğü için, babası Ethem Karataş’ın, üzüldüğü için kalp krizi geçirmiş olabileceğini belirttiği ifade edildi. Yapılan otopsi sonucunun henüz kesinleşmediği olayda raporun çıkması ile Karataş’ın ölüm nedeni belli olacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

16 yaşındaki genç toprağa verildi

 

Özgür Karataş’ın bugün sabah memleketi Dinar İlçesi Tatarlı Mahallesi’nde, Tatarlı Merkez Cami’de kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.