Çamlık Özel Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Mevlüt Demir’i Ziyaret Etti

DENİZLİ 18.11.2017 - 09:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çamlık Özel Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Mevlüt Demir’i Ziyaret Etti

Çamlık Özel Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü, Okul Aile Birliği Başkanı ve beraberindeki öğrencilerle birlikte  Emniyet Müdürü Demir'i Makamında ziyaret etti.Ziyaret sırasında okul müdürü okulun faaliyetleri ve etkinlikleri hakkında Emniyet Müdürü Demir'e bilgi verdi.     Emniyet Müdürü Demir; ‘ Hemen hemen her insanın çevresinde engelli insanlar olduğunu, birçok insanımızın doğumla birlikte olan engellerin haricinde, geçirdikleri çeşitli kazalar sebebiyle özürlü veya engelli olabildiğini,  böyle durumlarınher an herkesin başına gelebileceğini, toplumun engelli vatandaşlarımıza hassasiyetle yardımcı olarak topluma kazandırmak için çaba göstermeleri gerektiğini’  söyledi.   Emniyet Müdürü Demir’ in  öğrencilerle yakından ilgilenmesinden dolayı duydukları memnuniyetin gözlerinden okunduğu görüldü.   Ziyaret, hediyeler verilmesi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.      

Çamlık Özel Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü, Okul Aile Birliği Başkanı ve beraberindeki öğrencilerle birlikte  Emniyet Müdürü Demir'i Makamında ziyaret etti.Ziyaret sırasında okul müdürü okulun faaliyetleri ve etkinlikleri hakkında Emniyet Müdürü Demir'e bilgi verdi.

 

 

Emniyet Müdürü Demir; ‘ Hemen hemen her insanın çevresinde engelli insanlar olduğunu, birçok insanımızın doğumla birlikte olan engellerin haricinde, geçirdikleri çeşitli kazalar sebebiyle özürlü veya engelli olabildiğini,  böyle durumlarınher an herkesin başına gelebileceğini, toplumun engelli vatandaşlarımıza hassasiyetle yardımcı olarak topluma kazandırmak için çaba göstermeleri gerektiğini’  söyledi.

 

Emniyet Müdürü Demir’ in  öğrencilerle yakından ilgilenmesinden dolayı duydukları memnuniyetin gözlerinden okunduğu görüldü.

 

Ziyaret, hediyeler verilmesi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.