Usta Yazar Ali Haydar Haksal, Denizli’de Konferans Verdi, Kitaplarını İmzaladı

DENİZLİ 20.11.2017 - 10:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Usta Yazar Ali Haydar Haksal, Denizli’de Konferans Verdi, Kitaplarını İmzaladı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Tarafından Pamukkale Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda,  “değişen ve dönüşen dünyada müslümanca duruş” konulu konferans düzenlendi.      Kur’an-ı Kerim tilaveti ve AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başlayan program  Edebiyatçı, Yazar, Şair, Yedi İklim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni aynı zamanda Anadolu Gençlik Dergisi ve Milli Gazete Yazarı Ali Haydar Haksal’ın konferansıyla devam etti.  konuşmacı olarak katıldığı programda Haksal, İslam kardeşliği bilinci ve sevgisiyle birbirimize sıkıca sarılmalıyız. Dünyanın İslam’a ve Müslümanlara şiddetle ihtiyacı var. Müslümanların yaşadığı coğrafyadaki her karış toprak Müslümanların ortak malıdır. Edebiyatta, kültürde, sanatta müslümanca düşünmek zorundayız. dedi      Zihin işgaline de değinen Haksal, Zihinlerimiz işgal altında bu işgale karşı Müslümanlar olarak, topyekün mücadele etmeliyiz. Bu mücadele Batı’nın biz Müslümanlara dayatmış olduğu kavramlarla değil, kendi kavramlarımıza sıkı sıkıya sarılarak verilir. Katolik Hristiyan birliği Avrupa birliğini kurdu. Biz de İslam Birliğini kurmak için çalışmalıyız. Bunun ülkemizde bir örneği de var zaten rahmetli Erbakan hocamız D-8 ‘i kurdu. D-8 güçlü bir şekilde devam ettirilmelidir. dedi     Konferans sonunda okuyucularına MGV Yayınlarından çıkan “Güncel yanılgı karşısında Müslümanca duruş” kitabını imzaladı.           

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Tarafından Pamukkale Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda,  “değişen ve dönüşen dünyada müslümanca duruş” konulu konferans düzenlendi.

 

 

 Kur’an-ı Kerim tilaveti ve AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başlayan program  Edebiyatçı, Yazar, Şair, Yedi İklim Dergisi Genel Yayın Yönetmeni aynı zamanda Anadolu Gençlik Dergisi ve Milli Gazete Yazarı Ali Haydar Haksal’ın konferansıyla devam etti.  konuşmacı olarak katıldığı programda Haksal, İslam kardeşliği bilinci ve sevgisiyle birbirimize sıkıca sarılmalıyız. Dünyanın İslam’a ve Müslümanlara şiddetle ihtiyacı var. Müslümanların yaşadığı coğrafyadaki her karış toprak Müslümanların ortak malıdır. Edebiyatta, kültürde, sanatta müslümanca düşünmek zorundayız. dedi

 

 

 Zihin işgaline de değinen Haksal, Zihinlerimiz işgal altında bu işgale karşı Müslümanlar olarak, topyekün mücadele etmeliyiz. Bu mücadele Batı’nın biz Müslümanlara dayatmış olduğu kavramlarla değil, kendi kavramlarımıza sıkı sıkıya sarılarak verilir. Katolik Hristiyan birliği Avrupa birliğini kurdu. Biz de İslam Birliğini kurmak için çalışmalıyız. Bunun ülkemizde bir örneği de var zaten rahmetli Erbakan hocamız D-8 ‘i kurdu. D-8 güçlü bir şekilde devam ettirilmelidir. dedi

 

 

Konferans sonunda okuyucularına MGV Yayınlarından çıkan “Güncel yanılgı karşısında Müslümanca duruş” kitabını imzaladı. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.