Belediye otobüsü görme engelli öğrenciye çarptı

DENİZLİ 24.11.2017 - 08:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Belediye otobüsü görme engelli öğrenciye çarptı

Denizli’de bu sabah okula gitmek için otobüs durağına giden görme engelli öğrenciye belediye otobüsü çarptı.   Kaza, bu sabah 07.30 sularında Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Çınar durağında meydana geldi. Okula gitmek için karşıdaki durağa geçmeye çalışan görme engelli öğrenciye belediye otobüsü çarptı. 29 nolu hatta görevli 20 BLD 48 plakalı otobüs şoförü duraktan yolcularını aldıktan sonra hareket etti. O esnada okuluna gitmek isteyen görme engelli öğrenci karşı yoldan durağa geçtiği esnada hareket eden otobüs çarptı.   Otobüsün çarpması ile birlikte yere yuvarlanan öğrencinin yardımına çevredeki vatandaşlar ve arkadaşları koştu. Kaza sağlık ekiplerine haber verildi. Hafif şekilde başından yaralanan öğrenci sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından ambulansla tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.   Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli’de bu sabah okula gitmek için otobüs durağına giden görme engelli öğrenciye belediye otobüsü çarptı.

 

Kaza, bu sabah 07.30 sularında Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Çınar durağında meydana geldi. Okula gitmek için karşıdaki durağa geçmeye çalışan görme engelli öğrenciye belediye otobüsü çarptı. 29 nolu hatta görevli 20 BLD 48 plakalı otobüs şoförü duraktan yolcularını aldıktan sonra hareket etti. O esnada okuluna gitmek isteyen görme engelli öğrenci karşı yoldan durağa geçtiği esnada hareket eden otobüs çarptı.

 

Otobüsün çarpması ile birlikte yere yuvarlanan öğrencinin yardımına çevredeki vatandaşlar ve arkadaşları koştu. Kaza sağlık ekiplerine haber verildi. Hafif şekilde başından yaralanan öğrenci sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından ambulansla tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

 

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.