Denizlispor Balıkesir maçı öncesi futbolculara 680 bin lira dağıttı

SPOR 25.11.2017 - 11:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Balıkesir maçı öncesi futbolculara 680 bin lira dağıttı

Denizlispor Yönetimi sıkıntıları aşmaya ve gidermeye devam ediyor. Yeşil-Siyahlı yönetim Balıkesir maçı öncesi futbolculara 680 bin lira ödeme yaptı.   Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, ligde Manisaspor’un bu hafta Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etmesinin ardından daha önem arz eden Balıkesir Baltok maçı öncesi futbolculara toplamda 680 bin lira dağıtıldığını açıkladı.  Tesislerde futbolcularla bir araya gelen Başkan Üstek, ödeme yaptıktan sonra futbolculara Balıkesir maçında başarılar diledi.   Teknik heyetin ödemeleri daha sonra yapılacak. Bunun yanı sıra Ocak ayına kadar toplamda teknik heyetin yanı sıra futbolcuların maç başı, maaşları ve transfer taksitleri olmak üzere toplamda 5 milyon TL ödeme yapacak yeşil siyahlı yönetim, bir yandan da para arayışına girdi. 

Denizlispor Yönetimi sıkıntıları aşmaya ve gidermeye devam ediyor. Yeşil-Siyahlı yönetim Balıkesir maçı öncesi futbolculara 680 bin lira ödeme yaptı.

 

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, ligde Manisaspor’un bu hafta Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etmesinin ardından daha önem arz eden Balıkesir Baltok maçı öncesi futbolculara toplamda 680 bin lira dağıtıldığını açıkladı.  Tesislerde futbolcularla bir araya gelen Başkan Üstek, ödeme yaptıktan sonra futbolculara Balıkesir maçında başarılar diledi.

 

Teknik heyetin ödemeleri daha sonra yapılacak. Bunun yanı sıra Ocak ayına kadar toplamda teknik heyetin yanı sıra futbolcuların maç başı, maaşları ve transfer taksitleri olmak üzere toplamda 5 milyon TL ödeme yapacak yeşil siyahlı yönetim, bir yandan da para arayışına girdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.