YSE kavşağında iki araç çarpıştı: 1 yaralı

DENİZLİ 29.11.2017 - 09:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

YSE kavşağında iki araç çarpıştı: 1 yaralı

Denizli Pamukkale İlçesinde dün gece YSE kavşağında meydana gelen kazada iki araç çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, dün gece 21.30 sularında YSE Kavşağı Fevzi Çakmak Bulvarı’nda 20 R 0907 plakalı otomobil ile 20 TE 433 plakalı panelvan midibüs dikkatsizlik sonu çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobilde yolcu koltuğunda bulunan bayan yaralandı.   Meydana gelen kazanın 112 Acil Sağlık Merkezi’ne ihbarı sonucunda, olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik araçların kaldırılması sonucu normal seyrine döndü.   Kazada, her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken yaralı olarak hastaneye kaldırılan bayan yolcunun durumunun iyi olduğu belirtildi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Pamukkale İlçesinde dün gece YSE kavşağında meydana gelen kazada iki araç çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, dün gece 21.30 sularında YSE Kavşağı Fevzi Çakmak Bulvarı’nda 20 R 0907 plakalı otomobil ile 20 TE 433 plakalı panelvan midibüs dikkatsizlik sonu çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobilde yolcu koltuğunda bulunan bayan yaralandı.

 

Meydana gelen kazanın 112 Acil Sağlık Merkezi’ne ihbarı sonucunda, olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik araçların kaldırılması sonucu normal seyrine döndü.

 

Kazada, her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken yaralı olarak hastaneye kaldırılan bayan yolcunun durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.