Denizlispor'dan kırmızı kart cezası alan futbolculara ceza!

SPOR 08.12.2017 - 10:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'dan kırmızı kart cezası alan futbolculara ceza!

Denizlispor dün akşam Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlediği toplantıda, futbolcular Keremcan Akyüz, Burak Altıparmak’a ceza kararı alırken, PFDK tarafından 5 maç ceza alan Andre Mortiz’in durumunu daha sonra belirleyecekleri belirtildi.   Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada; Dün akşam Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleşen Olağan Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar neticesinde Altınordu maçında kırmızı kart gören Keremcan Akyüz ve Çaykur Rizespor maçında kırmızı kart gören Burak Altıparmak'a Kulüp İç Disiplin Talimatı ve Ceza Yönetmeliği doğrultusunda 15 bin TL’lik ceza verilmesi kararlaştırıldı.   Çaykur Rizespor maçında kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 5 maç ceza alan Andre Moritz’in cezasının fazla olmasından dolayı Yönetim Kurulu oyuncuya verilecek cezayı yeniden değerlendireceği söylendi.

Denizlispor dün akşam Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlediği toplantıda, futbolcular Keremcan Akyüz, Burak Altıparmak’a ceza kararı alırken, PFDK tarafından 5 maç ceza alan Andre Mortiz’in durumunu daha sonra belirleyecekleri belirtildi.

 

Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada; Dün akşam Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleşen Olağan Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar neticesinde Altınordu maçında kırmızı kart gören Keremcan Akyüz ve Çaykur Rizespor maçında kırmızı kart gören Burak Altıparmak'a Kulüp İç Disiplin Talimatı ve Ceza Yönetmeliği doğrultusunda 15 bin TL’lik ceza verilmesi kararlaştırıldı.

 

Çaykur Rizespor maçında kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 5 maç ceza alan Andre Moritz’in cezasının fazla olmasından dolayı Yönetim Kurulu oyuncuya verilecek cezayı yeniden değerlendireceği söylendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.