CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker oldu

DENİZLİ 11.12.2017 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker oldu

CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nın Pazar günü Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirdiği kongresinde yeni aday olan Tolga Varlıker başkan seçildi. Seçim sonuçları açıklandıktan sonra eski başkan Sedat Demirci salondan ayrıldı.   Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Kongresi’nde dün Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda gerçekleşti. Seçim mevcut ilçe başkanı Sedat Demirci ve yeni aday Tolga Varlıker arasında gerçekleşti. CHP Merkezefendi Teşkilatı’nda 416 delegeden 381 delege oy kullandı.   Birlik ve beraberlik havasında geçen kongrede seçimlere katılan Tolga Varlıker, oy kullanan 381 delegeden 204’ünün oyunu alırken, Sedat Demirci 177 delegenin oyunu aldı. Bu sonuçla 27 oy farkla yeni aday Tolga Varlıker CHP Merkezefendi İlçe Başkanı seçildi.     CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı’na seçilen Tolga Varlıker, teşekkür konuşmasında; “ Bu akşam kazanan Merkezefendi oldu. Denizli oldu. Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, yaşasın Cumhuriyet Halk Partililer… Bu yolda hep beraber yılmadan daha çok çalışarak yürüyeceğim” dedi.   DEMİRCİ SALONDAN AYRILDI Merkezefendi İlçe Başkanlığı için düzenlenen kongrede birlikte poz veren Demirci ve Varlıker, seçim sonuçları açıklandıktan sonra aynı şekilde anı ölümsüzleştirmek isteyen Varlıker’in Sedat Demirci’ye seslenmesi üzerine, Demirci’nin salonda olmadığı gözlendi. Seçim sonuçları açıklanırken kongrenin yapıldığı alanda olan eski İlçe Başkanı Sedat Demirci, sonuçlar açıklandıktan sonra kürsüye çıkarak teşekkür konuşması yapan Tolga Varlıker, kürsüde birliktelik içinde olduklarını göstermek adına, “Sedat Başkanım, Sedat başkanım nerede” şeklinde seslenişine cevap bulmadı.   YÖNETİM KURULU CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı’na seçilen Tolga Varlıker’in başkanlığında oluşan yönetim kurulunda; Ahmet Adıgüzel, Zeki Altıntaş, Namık Kemal Arı, Nilüfer Aydemir, Seda Aylakçı, Hüsamettin Bozdağ, İsmail Çarlık, Serpil Dingil, Ayşe Ercan, Nermin Ersoy, Ahmet Nurkaya, Tamer Şarkaya, Ayşe Üge, Çağrı Ünal ve Kerem Tahir Üzelce yer aldı.  

CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nın Pazar günü Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirdiği kongresinde yeni aday olan Tolga Varlıker başkan seçildi. Seçim sonuçları açıklandıktan sonra eski başkan Sedat Demirci salondan ayrıldı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Kongresi’nde dün Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda gerçekleşti. Seçim mevcut ilçe başkanı Sedat Demirci ve yeni aday Tolga Varlıker arasında gerçekleşti. CHP Merkezefendi Teşkilatı’nda 416 delegeden 381 delege oy kullandı.

 

Birlik ve beraberlik havasında geçen kongrede seçimlere katılan Tolga Varlıker, oy kullanan 381 delegeden 204’ünün oyunu alırken, Sedat Demirci 177 delegenin oyunu aldı. Bu sonuçla 27 oy farkla yeni aday Tolga Varlıker CHP Merkezefendi İlçe Başkanı seçildi.

 

 

CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı’na seçilen Tolga Varlıker, teşekkür konuşmasında; “ Bu akşam kazanan Merkezefendi oldu. Denizli oldu. Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, yaşasın Cumhuriyet Halk Partililer… Bu yolda hep beraber yılmadan daha çok çalışarak yürüyeceğim” dedi.

 

DEMİRCİ SALONDAN AYRILDI

Merkezefendi İlçe Başkanlığı için düzenlenen kongrede birlikte poz veren Demirci ve Varlıker, seçim sonuçları açıklandıktan sonra aynı şekilde anı ölümsüzleştirmek isteyen Varlıker’in Sedat Demirci’ye seslenmesi üzerine, Demirci’nin salonda olmadığı gözlendi. Seçim sonuçları açıklanırken kongrenin yapıldığı alanda olan eski İlçe Başkanı Sedat Demirci, sonuçlar açıklandıktan sonra kürsüye çıkarak teşekkür konuşması yapan Tolga Varlıker, kürsüde birliktelik içinde olduklarını göstermek adına, “Sedat Başkanım, Sedat başkanım nerede” şeklinde seslenişine cevap bulmadı.

 

YÖNETİM KURULU

CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı’na seçilen Tolga Varlıker’in başkanlığında oluşan yönetim kurulunda; Ahmet Adıgüzel, Zeki Altıntaş, Namık Kemal Arı, Nilüfer Aydemir, Seda Aylakçı, Hüsamettin Bozdağ, İsmail Çarlık, Serpil Dingil, Ayşe Ercan, Nermin Ersoy, Ahmet Nurkaya, Tamer Şarkaya, Ayşe Üge, Çağrı Ünal ve Kerem Tahir Üzelce yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.