AGD “Kudüs Sevdamızdan Asla Vazgeçmeyeceğiz!”

GÜNDEM 11.12.2017 - 12:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD “Kudüs Sevdamızdan Asla Vazgeçmeyeceğiz!”

İstanbul Yeni Kapı Meydanı’nda düzenlenen “Küdus İslam’ındır” Mitingine Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi tarafından yoğun katılım sağlandı. Miting alanına katılan ve bir açıklama yapan Denizli Anadolu Gençlik Derneği Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin;  “Kudüs İslam şehridir. Kudüs, “Ben Kudüs işgal altındayken gülemem” diyen Selahaddin Eyyubi’lerini beklemektedir. Kudüs davamızın kavgamızın şehridir. Ecdadımız Osmanlı Kudüs’ü Mescid-i Aksa’mızı bir peygamber emaneti olarak muhafaza etmiş koruyup kollamıştır.     Ne var ki zalim emperyalist ve Siyonist güçler kirli oyunlarını oynamış Müslümanların kalbine hançer saplar gibi Siyonist İsrail’i Kudüsümüze saplamıştır. Bizim 400 yıl bir vali ile Hıristiyan, Yahudi, Müslüman’ı bir arada barış içerisinde yaşattığımız kutlu beldede kan ve gözyaşı eksik olmamaktadır. Siyonistler Mescid-i Aksa’yı da yok etmek için adım adım kirli planlarını uygulamaktadır.   Bizler Denizli AGD mensupları olarak Özgür Kudüs için mücadelemizi devam ettireceğiz. ,Kudüs’e uzanan kirli ve kanlı elleri yok edeceğiz. Kudüs’e uzanan el, İstanbul’a, Denizli’ye, Mekke’ye, Bağdat’a, Şam’a, Bosna’ya, Kırım’a… uzanan eldir. Kudüs davası İslam davasıdır. Bir Müslüman’ın Kudüs davası vardır” dedi.    AMERİKA’NIN BAŞ AĞRISI KANSERE DÖNECEK Yeni Kapı Meydanında bir konuşma yapan AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan’da , “Hz. Ömer döneminde İslam orduları Kudüs önlerine geldiğinde kâfirler ne dediler? Bunlar sıcak yerden geldiler, soğuğa dayanamazlar. Biz bunları surun içine almayalım, zaten dayanamaz giderler dediler. Ama kış geçti İslam orduları savaş hazırlığını bırakmadı. Kâfirler baktılar ki Müslümanlar kararlı, Kudüs’ü savaşmadan Hz. Ömer’e teslim ettiler. Geçenlerde Amerika sözcüsü de bir açıklama yaptı. ‘İslam dünyasındaki eylemler bizim için geçici bir baş ağrısıdır’ dedi. Bu mücadelemiz öyle bir azimle sürecek ki bu geçici baş ağrısı kalıcı kansere dönecektir. Allah hepimizin yardımcısı olsun” diye konuştu.          

İstanbul Yeni Kapı Meydanı’nda düzenlenen “Küdus İslam’ındır” Mitingine Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi tarafından yoğun katılım sağlandı.

Miting alanına katılan ve bir açıklama yapan Denizli Anadolu Gençlik Derneği Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin;  “Kudüs İslam şehridir. Kudüs, “Ben Kudüs işgal altındayken gülemem” diyen Selahaddin Eyyubi’lerini beklemektedir. Kudüs davamızın kavgamızın şehridir. Ecdadımız Osmanlı Kudüs’ü Mescid-i Aksa’mızı bir peygamber emaneti olarak muhafaza etmiş koruyup kollamıştır.

 

 

Ne var ki zalim emperyalist ve Siyonist güçler kirli oyunlarını oynamış Müslümanların kalbine hançer saplar gibi Siyonist İsrail’i Kudüsümüze saplamıştır. Bizim 400 yıl bir vali ile Hıristiyan, Yahudi, Müslüman’ı bir arada barış içerisinde yaşattığımız kutlu beldede kan ve gözyaşı eksik olmamaktadır. Siyonistler Mescid-i Aksa’yı da yok etmek için adım adım kirli planlarını uygulamaktadır.

 

Bizler Denizli AGD mensupları olarak Özgür Kudüs için mücadelemizi devam ettireceğiz. ,Kudüs’e uzanan kirli ve kanlı elleri yok edeceğiz. Kudüs’e uzanan el, İstanbul’a, Denizli’ye, Mekke’ye, Bağdat’a, Şam’a, Bosna’ya, Kırım’a… uzanan eldir. Kudüs davası İslam davasıdır. Bir Müslüman’ın Kudüs davası vardır” dedi. 

 

AMERİKA’NIN BAŞ AĞRISI KANSERE DÖNECEK

Yeni Kapı Meydanında bir konuşma yapan AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan’da , “Hz. Ömer döneminde İslam orduları Kudüs önlerine geldiğinde kâfirler ne dediler? Bunlar sıcak yerden geldiler, soğuğa dayanamazlar. Biz bunları surun içine almayalım, zaten dayanamaz giderler dediler. Ama kış geçti İslam orduları savaş hazırlığını bırakmadı. Kâfirler baktılar ki Müslümanlar kararlı, Kudüs’ü savaşmadan Hz. Ömer’e teslim ettiler. Geçenlerde Amerika sözcüsü de bir açıklama yaptı. ‘İslam dünyasındaki eylemler bizim için geçici bir baş ağrısıdır’ dedi. Bu mücadelemiz öyle bir azimle sürecek ki bu geçici baş ağrısı kalıcı kansere dönecektir. Allah hepimizin yardımcısı olsun” diye konuştu.    

 

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.