Güneş Kardeşlerden Honaz’a Yeni Yatırım

DENİZLİ 13.12.2017 - 10:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Güneş Kardeşlerden Honaz’a Yeni Yatırım

Denizli’de işadamları Güneş ile Halil Güneş kardeşler, Honaz ilçesinde ‘Aden Cafe&Bistro’ isimli işyerini açtı.   Açılış kurdelesini Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun kestiği açılışa ilçe protokol mensupları, işadamları, esnaf ve davetliler katıldı. Kalabalık bir topluluğun bulunduğu açılışta dualar okunarak lokma döktürüldü. Açılışta konuşan Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “İlçemize böyle bir yatırımla bu güzel bir mekanı kazandırdıkları için Güneş ailesine teşekkür eder, yatırımlarının devamını temenni ederim” dedi. Açılışın Honaz ilçesi ve Denizlililere hayırlı olmasını dileyen Güneş ve Halil Güneş, “Honaz ilçesine ihtiyaç hissedilen bir işyerini açmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan başta başkanımız Turgut Devecioğlu olmak üzere, ilçenin önde gelenleri ve açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Allah utandırmasın. Heyecanla yeni projeler içerisindeyiz. Düşündüğümüz projeler Denizli’de ve Honaz ilçesinde ses getirecektir” dedi.      

Denizli’de işadamları Güneş ile Halil Güneş kardeşler, Honaz ilçesinde ‘Aden Cafe&Bistro’ isimli işyerini açtı.

 

Açılış kurdelesini Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun kestiği açılışa ilçe protokol mensupları, işadamları, esnaf ve davetliler katıldı. Kalabalık bir topluluğun bulunduğu açılışta dualar okunarak lokma döktürüldü. Açılışta konuşan Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “İlçemize böyle bir yatırımla bu güzel bir mekanı kazandırdıkları için Güneş ailesine teşekkür eder, yatırımlarının devamını temenni ederim” dedi. Açılışın Honaz ilçesi ve Denizlililere hayırlı olmasını dileyen Güneş ve Halil Güneş, “Honaz ilçesine ihtiyaç hissedilen bir işyerini açmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan başta başkanımız Turgut Devecioğlu olmak üzere, ilçenin önde gelenleri ve açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Allah utandırmasın. Heyecanla yeni projeler içerisindeyiz. Düşündüğümüz projeler Denizli’de ve Honaz ilçesinde ses getirecektir” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.