İşyerlerinden Çaldıkları Laptoplarla Yakalandılar

DENİZLİ 14.12.2017 - 17:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İşyerlerinden Çaldıkları Laptoplarla Yakalandılar

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde hırsızlık olaylarına karışan 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına  alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.     Denizli'de  Saraylar ve Sırakapılar Mahallelerinde meydan gelen 4 ayrı işyerinden hırsızlık olayları ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarının şüphelileri olarak tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Şüphelilerin işyerlerinden çalmış olduğu bilgisayarlar ele geçirilerek müştekilere teslim edilmiştir. Yakalan 2 şüpheli şahıs adli mercilerce sevk edilmiştir.                                                          

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde hırsızlık olaylarına karışan 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına  alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

 

 

Denizli'de  Saraylar ve Sırakapılar Mahallelerinde meydan gelen 4 ayrı işyerinden hırsızlık olayları ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarının şüphelileri olarak tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Şüphelilerin işyerlerinden çalmış olduğu bilgisayarlar ele geçirilerek müştekilere teslim edilmiştir. Yakalan 2 şüpheli şahıs adli mercilerce sevk edilmiştir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                             

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.