Eğitim Tarihi Müzesinin Kurulmasında Emeği Geçenler Vali Karahan Tarafından Ödüllendirildi

DENİZLİ 15.12.2017 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Eğitim Tarihi Müzesinin Kurulmasında Emeği Geçenler Vali Karahan Tarafından Ödüllendirildi

Vali Hasan Karahan, 24 Kasım Öğretmenler Gününde açılışı yapılan ‘Eğitim Tarihi Müzesi’nin kurulmasında emeği geçen personeli Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.   ‘Koca Mektep’ olarak da bilinen Denizli Anadolu Lisesi’nin tarihi binasında oluşturulan Eğitim Tarihi Müzesinde gerçekleşen törene; Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Vali Hasan Karahan, müzenin oluşturulmasında emeği geçen öğretmen ve diğer personele teşekkür ederek Başarı Belgelerini verdi. Müzede, tarihi 1900’lü yıllara kadar uzanan o dönemlerin eğitim araç ve gereçleri ile birçok tarihi değeri olan belge ve kitaplar sergileniyor.   Vali daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi.  

Vali Hasan Karahan, 24 Kasım Öğretmenler Gününde açılışı yapılan ‘Eğitim Tarihi Müzesi’nin kurulmasında emeği geçen personeli Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.

 

‘Koca Mektep’ olarak da bilinen Denizli Anadolu Lisesi’nin tarihi binasında oluşturulan Eğitim Tarihi Müzesinde gerçekleşen törene; Vali Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Vali Hasan Karahan, müzenin oluşturulmasında emeği geçen öğretmen ve diğer personele teşekkür ederek Başarı Belgelerini verdi. Müzede, tarihi 1900’lü yıllara kadar uzanan o dönemlerin eğitim araç ve gereçleri ile birçok tarihi değeri olan belge ve kitaplar sergileniyor.

 

Vali daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.