Denizli AK Parti Kadın Kolları Bolu’da

DENİZLİ 16.12.2017 - 11:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli AK Parti Kadın Kolları Bolu’da

Denizli AK Parti Kadın Kolları, yerli malı haftası nedeniyle, Anadolu medeniyetlerini yerinde görmek ve yaşamak amacıyla düzenlediği 2 günlük Bolu gezisinde birlik ve beraberliğin yaşanması amaçlanıyor.   AK Parti Kadın Kolları Yönetim üyeleri  eşleri ile birlikte düzenlenen gezi’ye dün akşam 22.00’da Denizli’den hareket ederek sabah saatlerinde Bolu’ya ulaştı.   AK Partili kadınlar ve eşleri, çam ormanları ile çevrili tabii bir göl olan Abant Gölü kenarında yaptıkları kahvaltı sonrası göl kenarında yürüyüş yaptı. Doğa güzelliği eşliğinde çevreyi gezen kafile anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektiler. AK Parti kafilesi buradan, Fatih Sultan Mehmet’in ilk gördüğü anda, “Dünyanın göz bebeği burası mı? dediği Amasra’ya, oradan da Dünya Kültür Mirasları arasında yer alan Safranbolu’ya geçerek, Kaymakamlar konağı, Güneş saati, Cincihan, tarihi Safranbolu Evleri ve Arasta çarşısını gezerek gezi turunu tamamlayacaklar.     Ak Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, “Buradan Denizliye selamlarımızı iletiyorum. Öncelikle bu geziyi düzenlememize vesile olan Hüseyin Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu geziye katılmamızın amacı tarihi kültürümüzü ve medeniyetimizi yerinde görmek, doğal güzelliklerimizi yerinde görmektir. Ayrıca, kadın kolları içerisinde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, birbirimizi daha iyi tanıyabilmemiz için böyle bir gezi bizi mutlu etti. Bu tür gezilerimizi zaman zaman düzenliyorduk. Ama gündemimizin yoğun olmasından dolayı uzun zamandır planladığımız bir geziydi. Böyle bir mevsimde, güzel bir havada Bolu-Abant’ı görmek, Amasra’yı görmek, inşallah bizleri mutlu edecek. Bütün Denizlileri ve diğer halkımızı bu güzellikleri görmeye davet ediyoruz” dedi.     Ak Parti kafilesi Denizli’ye dönüş güzargahında Ankara’ya uğrayarak Beş Tepe Cami ziyaretinin ardından Denizli’ye hareket edecekler.    

Denizli AK Parti Kadın Kolları, yerli malı haftası nedeniyle, Anadolu medeniyetlerini yerinde görmek ve yaşamak amacıyla düzenlediği 2 günlük Bolu gezisinde birlik ve beraberliğin yaşanması amaçlanıyor.

 

AK Parti Kadın Kolları Yönetim üyeleri  eşleri ile birlikte düzenlenen gezi’ye dün akşam 22.00’da Denizli’den hareket ederek sabah saatlerinde Bolu’ya ulaştı.

 

AK Partili kadınlar ve eşleri, çam ormanları ile çevrili tabii bir göl olan Abant Gölü kenarında yaptıkları kahvaltı sonrası göl kenarında yürüyüş yaptı. Doğa güzelliği eşliğinde çevreyi gezen kafile anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektiler. AK Parti kafilesi buradan, Fatih Sultan Mehmet’in ilk gördüğü anda, “Dünyanın göz bebeği burası mı? dediği Amasra’ya, oradan da Dünya Kültür Mirasları arasında yer alan Safranbolu’ya geçerek, Kaymakamlar konağı, Güneş saati, Cincihan, tarihi Safranbolu Evleri ve Arasta çarşısını gezerek gezi turunu tamamlayacaklar.

 

 

Ak Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, “Buradan Denizliye selamlarımızı iletiyorum. Öncelikle bu geziyi düzenlememize vesile olan Hüseyin Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu geziye katılmamızın amacı tarihi kültürümüzü ve medeniyetimizi yerinde görmek, doğal güzelliklerimizi yerinde görmektir. Ayrıca, kadın kolları içerisinde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, birbirimizi daha iyi tanıyabilmemiz için böyle bir gezi bizi mutlu etti. Bu tür gezilerimizi zaman zaman düzenliyorduk. Ama gündemimizin yoğun olmasından dolayı uzun zamandır planladığımız bir geziydi. Böyle bir mevsimde, güzel bir havada Bolu-Abant’ı görmek, Amasra’yı görmek, inşallah bizleri mutlu edecek. Bütün Denizlileri ve diğer halkımızı bu güzellikleri görmeye davet ediyoruz” dedi.

 

 

Ak Parti kafilesi Denizli’ye dönüş güzargahında Ankara’ya uğrayarak Beş Tepe Cami ziyaretinin ardından Denizli’ye hareket edecekler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.