Denizlispor Gaziantep deplasmanında ter gökecek!

SPOR 16.12.2017 - 12:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Gaziantep deplasmanında ter gökecek!

TFF 1. Lig’in 16. haftasında son 4 maçından galibiyet çıkaramayan ve 12 puanla düşme hattında yer alan Denizlispor, bugün ligde son sırada bulunan Gaziantepspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek.   Gaziantep Stadı'nda Erkan Özdamar'ın düdük çalacağı müsabaka saat 13.00'te başlayacak. Yeşil-siyahlılarda geçen hafta sözleşmesi feshedilen Sankoh görev yapamayacak. Denizlispor için önemli olan bu karşılaşmadan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.   Teknik Direktör Reha Erginer, Gaziantep'e mutlak galibiyet için oynayacaklarını belirterek, "İlk yarının bitmesine iki hafta kaldı. Gazientepspor'u yenip nefes almak, çıkış yakalamak istiyoruz. Amacımız 2'de 2 yaparak devre arasına düşme potasının üzerinde girmek" diye konuştu.    Denizlispor, Gaziantepspor karşılaşmasına, Asil Kaan Güler, Taşkın İlter, Tahacan Velioğlu, Cenk Güvenç, Keremcan Akyüz, Berkan Afşarlı, Barış Örücü, Ziya Alkurt, Anıl Taşdemir, Leandro Kappel, Yasin Ozan on biri ile çıkacağı öğrenildi.

TFF 1. Lig’in 16. haftasında son 4 maçından galibiyet çıkaramayan ve 12 puanla düşme hattında yer alan Denizlispor, bugün ligde son sırada bulunan Gaziantepspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

 

Gaziantep Stadı'nda Erkan Özdamar'ın düdük çalacağı müsabaka saat 13.00'te başlayacak. Yeşil-siyahlılarda geçen hafta sözleşmesi feshedilen Sankoh görev yapamayacak. Denizlispor için önemli olan bu karşılaşmadan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

 

Teknik Direktör Reha Erginer, Gaziantep'e mutlak galibiyet için oynayacaklarını belirterek, "İlk yarının bitmesine iki hafta kaldı. Gazientepspor'u yenip nefes almak, çıkış yakalamak istiyoruz. Amacımız 2'de 2 yaparak devre arasına düşme potasının üzerinde girmek" diye konuştu. 

 

Denizlispor, Gaziantepspor karşılaşmasına, Asil Kaan Güler, Taşkın İlter, Tahacan Velioğlu, Cenk Güvenç, Keremcan Akyüz, Berkan Afşarlı, Barış Örücü, Ziya Alkurt, Anıl Taşdemir, Leandro Kappel, Yasin Ozan on biri ile çıkacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.