Denizli'de bir binanın çatı katı alev topuna döndü!

DENİZLİ 18.12.2017 - 10:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de bir binanın çatı katı alev topuna döndü!

Denizli Pamukkale İlçesinde gece yarısı bir binanın çatı katında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.   Edinilen bilgiye göre, gece saat 01.00 sularında Pamukkale İlçesi Fatih Mahallesi 1940/4 sokakta Akif S.’ye ait 3 katlı binanın çatı katında çıkan yangın mahalleliyi ayağı kaldırdı. İddialara göre ev sahibinin eşinin çatı katında ekmek yapmak için yaktığı fırının ateşini tam söndürememesinden dolayı, gece ilerleyen saatlerde rüzgarın etkisi ile savrulan ateş yangına sebep oldu. Meydana gelen yangın, binanın çatı katını sardı.   Yangını görenler hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Uzun uğraşlar sonrası alev topuna dönen çatı katı itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın diğer evlere sıçramadan söndürülse de yandaki bir evin penceresi sıcağın etkisi ile patladı.   Meydana gelen yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken çatı katında büyük çapta hasar meydana geldi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   

Denizli Pamukkale İlçesinde gece yarısı bir binanın çatı katında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

 

Edinilen bilgiye göre, gece saat 01.00 sularında Pamukkale İlçesi Fatih Mahallesi 1940/4 sokakta Akif S.’ye ait 3 katlı binanın çatı katında çıkan yangın mahalleliyi ayağı kaldırdı. İddialara göre ev sahibinin eşinin çatı katında ekmek yapmak için yaktığı fırının ateşini tam söndürememesinden dolayı, gece ilerleyen saatlerde rüzgarın etkisi ile savrulan ateş yangına sebep oldu. Meydana gelen yangın, binanın çatı katını sardı.

 

Yangını görenler hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Uzun uğraşlar sonrası alev topuna dönen çatı katı itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın diğer evlere sıçramadan söndürülse de yandaki bir evin penceresi sıcağın etkisi ile patladı.

 

Meydana gelen yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken çatı katında büyük çapta hasar meydana geldi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.