Dgc’den Vali Karahan’a Ziyaret

DENİZLİ 19.12.2017 - 16:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Dgc’den Vali Karahan’a Ziyaret

Denizli Gazeteciler Cemiyeti  (DGC) Yönetim Kurulu Başkanı  Osman Nuri Boyacı ve Yönetim Kurulu üyeleri  Denizli Valisi Hasan Karahan’ı ziyaret etti.   Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete,  DGC Yönetim Kurulu Başkanı  Osman Nuri Boyacı, Başkan Yardımcıları  Sedat Kurt ve Muhammet Karaçay, Genel Sekreter İskender Doğan, Sayman Mesut Güler,  Yönetim Kurulu Üyeleri Cenk Öztürk, Birsen Bağcı, Bahadır Kelci ve Tahir Aygün katıldı.   DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, Vali Karahan’a Denizli basını ile ilgili bilgi aktardı.  Denizli Valisi Hasan Karahan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Denizli basınının önemine dikkat çekti ve  Denizli basınının birçok ile göre çok başarılı olduğunu ifade etti.     Vali Karahan, “Basının hayatımızdaki öneminin farkındayız. Denizlimiz'de de basın potansiyeli yüksek. Biz de bu ilin Valisi  olarak basına hizmetlerini daha kolay, daha seri şekilde yapması için desteğimizi sağlamak adına elimizden gelen kolaylıkları sağlayacağız. Denizlimiz önemli bir şehir, her alanda iddialı bir şehir. Basın da bundan faydalanıyor" dedi.   Ziyarette, DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, Vali Karahan’a fotoğraf tablosu, Denizli Basın Tarihi kitabı, ve Gazeteci'nin El Kitabını takdim etti.      

Denizli Gazeteciler Cemiyeti  (DGC) Yönetim Kurulu Başkanı  Osman Nuri Boyacı ve Yönetim Kurulu üyeleri  Denizli Valisi Hasan Karahan’ı ziyaret etti.

 

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete,  DGC Yönetim Kurulu Başkanı  Osman Nuri Boyacı, Başkan Yardımcıları  Sedat Kurt ve Muhammet Karaçay, Genel Sekreter İskender Doğan, Sayman Mesut Güler,  Yönetim Kurulu Üyeleri Cenk Öztürk, Birsen Bağcı, Bahadır Kelci ve Tahir Aygün katıldı.

 

DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, Vali Karahan’a Denizli basını ile ilgili bilgi aktardı.  Denizli Valisi Hasan Karahan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Denizli basınının önemine dikkat çekti ve  Denizli basınının birçok ile göre çok başarılı olduğunu ifade etti.

 

 

Vali Karahan, “Basının hayatımızdaki öneminin farkındayız. Denizlimiz'de de basın potansiyeli yüksek. Biz de bu ilin Valisi  olarak basına hizmetlerini daha kolay, daha seri şekilde yapması için desteğimizi sağlamak adına elimizden gelen kolaylıkları sağlayacağız. Denizlimiz önemli bir şehir, her alanda iddialı bir şehir. Basın da bundan faydalanıyor" dedi.

 

Ziyarette, DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, Vali Karahan’a fotoğraf tablosu, Denizli Basın Tarihi kitabı, ve Gazeteci'nin El Kitabını takdim etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.