Denizli Emniyet Müdürlüğü Başarılı Personelini Ödüllendirdi

DENİZLİ 20.12.2017 - 11:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Başarılı Personelini Ödüllendirdi

Denizli Serinhisar ilçesinde kar yağışı nedeni ile sürücüleri battaniye ile yardımcı olan polis memuru ve Merkezefendi ilçesinde gençlerin kavgasını büyümeden önleyen polis memuru ödüllendirildi.   Yerel ve Ulusal Basın Yayın Organlarında yer alan Denizli Emniyet Müdürlüğünde görevli iki Polis Memurunun konu olduğu ‘ Günün Kahramanı ‘başlığı ile verilen Serinhisar ilçesinde kar yağışı nedeniyle buz pistine dönen yolda yaşanan birçok maddi hasarlı kazanın meydana geldiği yolda araçların kaymalarını engellemek için,  battaniye ile sürücülere yardımcı olan Polisimizin Kahraman ilan edildiği haber ile ‘ Gençlerin Kavgasını Büyümeden Polis Önledi’ başlığı ile verilen Merkezefendi ilçesi Belediye otoparkı yanında gençlerin arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi esnasında, orada bulunan ve istirahatlı olduğu halde olaya müdahale ederek olayı büyümeden engelledi, konulu haberler ile ilgili,  haberlere konu olan Polis Memurlarını Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, makamında kabul ederek ödüllendirdi.   İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ;”Polislik görevi sabır isteyen güç kuvvet ve dayanıklılık isteyen bir görevdir. Meslektaşlarımız, vatandaşın selameti,  huzur ve sükunu için görevlerini fedakarlıkla ve özveriyle yerine getirmektedir. Yaşanan olaylarda duygularına kapılmadan, tecrübe bilgi ve becerileriyle olayları kontrol altına almakta başarı sağlayan arkadaşlarımızı ödüllendirerek, diğer meslektaşlarımıza da örnek olmak ve personelimizi motive etmek amacıyla arkadaşlarımızı ödüllendiriyor ve bu bilinçle fedakarca çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını diliyorum, ailesiyle huzur ve mutluluk içerisinde bir yaşam sürmelerini temenni ederim.‘ dedi.   Ödüllendirme programı, personel ile birlikte fotoğraf çekilmesiyle son bulmuştur.      

Denizli Serinhisar ilçesinde kar yağışı nedeni ile sürücüleri battaniye ile yardımcı olan polis memuru ve Merkezefendi ilçesinde gençlerin kavgasını büyümeden önleyen polis memuru ödüllendirildi.

 

Yerel ve Ulusal Basın Yayın Organlarında yer alan Denizli Emniyet Müdürlüğünde görevli iki Polis Memurunun konu olduğu ‘ Günün Kahramanı ‘başlığı ile verilen Serinhisar ilçesinde kar yağışı nedeniyle buz pistine dönen yolda yaşanan birçok maddi hasarlı kazanın meydana geldiği yolda araçların kaymalarını engellemek için,  battaniye ile sürücülere yardımcı olan Polisimizin Kahraman ilan edildiği haber ile ‘ Gençlerin Kavgasını Büyümeden Polis Önledi’ başlığı ile verilen Merkezefendi ilçesi Belediye otoparkı yanında gençlerin arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi esnasında, orada bulunan ve istirahatlı olduğu halde olaya müdahale ederek olayı büyümeden engelledi, konulu haberler ile ilgili,  haberlere konu olan Polis Memurlarını Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, makamında kabul ederek ödüllendirdi.

 

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ;”Polislik görevi sabır isteyen güç kuvvet ve dayanıklılık isteyen bir görevdir. Meslektaşlarımız, vatandaşın selameti,  huzur ve sükunu için görevlerini fedakarlıkla ve özveriyle yerine getirmektedir. Yaşanan olaylarda duygularına kapılmadan, tecrübe bilgi ve becerileriyle olayları kontrol altına almakta başarı sağlayan arkadaşlarımızı ödüllendirerek, diğer meslektaşlarımıza da örnek olmak ve personelimizi motive etmek amacıyla arkadaşlarımızı ödüllendiriyor ve bu bilinçle fedakarca çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını diliyorum, ailesiyle huzur ve mutluluk içerisinde bir yaşam sürmelerini temenni ederim.‘ dedi.

 

Ödüllendirme programı, personel ile birlikte fotoğraf çekilmesiyle son bulmuştur.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.