Denizli hafta sonu yağışlı geçecek!

DENİZLİ 21.12.2017 - 10:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli hafta sonu yağışlı geçecek!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı kent merkezinde 4 ile 17 derece arasında değişirken bugün hava çok bulutlu olarak gözlemleniyor. Yarından itibaren yağışların gözlendiği Denizli’de hava sıcaklıkları 1ile 2 derece düşeceği tahmin ediliyor. Pazar günü bazı ilçelerin yüksek kesimlerinde kar yağışı olabileceği tahmin ediliyor.   Denizli Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden edindiğimiz bilgiye göre, Denizli’de bugün hava çok bulutlu, Cuma ve Cumartesi günü havanın yağmurlu olacağı belirtildi. Pazar günü ise havanın yağışlı olacağı yer yer yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde olabileceği tahmin ediliyor. Kent merkezinde ise kar beklenmiyor. Denizli’ye komşu iller olan Uşak, Isparta ve Afyon illerinde kar yağacağı tahmin ediliyor.   Hava sıcaklıklarının etkili oranda değişmeyeceği bilgisini veren yetkililer bazı ilçelerde hava sıcaklığının 1 ile 2 derece arası düşük gözlendiği belirtildi. Kent merkezinde ise en düşük hava sıcaklığı 4 ile 5 derece olacağı belirtildi.     Denizli’de bugün hava sıcaklıkları;   Merkezefendi: Çok bulutlu 4 ile 17 derece Pamukkale: Çok bulutlu 5 ile14 derece Acıpayam: Çok bulutlu 1 ile 13 derece Babadağ: Çok bulutlu 2 ile 12 derece Baklan: Çok bulutlu 2 ile 11 derece Beyağaç: Çok bulutlu 3 ile 13 derece Bozkurt: Çok bulutlu 2 ile 12 derece Buldan: Çok bulutlu 2 ile 12 derece Çal: Çok bulutlu 4 ile 7 derece Çameli: Çok bulutlu 0 ile 8 derece Çardak: Çok bulutlu 2 ile 12 derece Çivril: Çok bulutlu 2 ile 12 derece Güney: Çok bulutlu 0 ile 11 derece Honaz: Çok bulutlu 2 ile 13 derece Kale: Çok bulutlu 0 ile 11 derece Sarayköy: Çok bulutlu 4 ile 14 derece Serinhisar: Çok bulutlu 5 ile 11 derece Tavas: Çok bulutlu  -2 ile 11 derece

Denizli’de bugün hava sıcaklığı kent merkezinde 4 ile 17 derece arasında değişirken bugün hava çok bulutlu olarak gözlemleniyor. Yarından itibaren yağışların gözlendiği Denizli’de hava sıcaklıkları 1ile 2 derece düşeceği tahmin ediliyor. Pazar günü bazı ilçelerin yüksek kesimlerinde kar yağışı olabileceği tahmin ediliyor.

 

Denizli Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden edindiğimiz bilgiye göre, Denizli’de bugün hava çok bulutlu, Cuma ve Cumartesi günü havanın yağmurlu olacağı belirtildi. Pazar günü ise havanın yağışlı olacağı yer yer yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde olabileceği tahmin ediliyor. Kent merkezinde ise kar beklenmiyor. Denizli’ye komşu iller olan Uşak, Isparta ve Afyon illerinde kar yağacağı tahmin ediliyor.

 

Hava sıcaklıklarının etkili oranda değişmeyeceği bilgisini veren yetkililer bazı ilçelerde hava sıcaklığının 1 ile 2 derece arası düşük gözlendiği belirtildi. Kent merkezinde ise en düşük hava sıcaklığı 4 ile 5 derece olacağı belirtildi.

 

 

Denizli’de bugün hava sıcaklıkları;

 

Merkezefendi: Çok bulutlu 4 ile 17 derece

Pamukkale: Çok bulutlu 5 ile14 derece

Acıpayam: Çok bulutlu 1 ile 13 derece

Babadağ: Çok bulutlu 2 ile 12 derece

Baklan: Çok bulutlu 2 ile 11 derece

Beyağaç: Çok bulutlu 3 ile 13 derece

Bozkurt: Çok bulutlu 2 ile 12 derece

Buldan: Çok bulutlu 2 ile 12 derece

Çal: Çok bulutlu 4 ile 7 derece

Çameli: Çok bulutlu 0 ile 8 derece

Çardak: Çok bulutlu 2 ile 12 derece

Çivril: Çok bulutlu 2 ile 12 derece

Güney: Çok bulutlu 0 ile 11 derece

Honaz: Çok bulutlu 2 ile 13 derece

Kale: Çok bulutlu 0 ile 11 derece

Sarayköy: Çok bulutlu 4 ile 14 derece

Serinhisar: Çok bulutlu 5 ile 11 derece

Tavas: Çok bulutlu  -2 ile 11 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.