Hastaneye gidiyorum dedi bir daha haber alınamadı!

DENİZLİ 24.12.2017 - 12:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hastaneye gidiyorum dedi bir daha haber alınamadı!

Denizli’de eski eşinden bir çocuğu olan Gizem Altın, hastaneye gidiyorum diye evden ayrıldı. Genç kadından 5 gündür haber alınamıyor.   Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde imam nikahlı eşiyle birlikte yaşayan Gizem Altın (21), 1 yaşındaki oğlunu Salı günü hastaneye götürdü. Hastanede muayene sonrası bir daha haber alınamayan Gizem Altın 5 gündür kayıp.   Daha önce evlendiği eşinden bir çocuğu olan ve anlaşmazlık sonucu ayrılan ve hala boşanma davasının sürdüğü Gizem Altın, imam nikahlı eşiyle 4 ay önce evlendi. Aralarında hiçbir problemin olmadığını belirten imam nikahlı eşi İlker A. psikolojik sorunları olduğunu belirtti.   Tokat’ta oturan anne Ayşe Y. “bende uzun süre kızımdan haber alamıyordum. Daha sonra Denizli’de olduğunu öğrendim. Ama birkaç gündür haber alamıyoruz” dedi.   İmam nikahlı eşi İlker A.; “ Salı günü çocuğu muayene ettirmek için Denizli Devlet Hastanesi’ne götürdü.  Araştırmam sonucu çocuğu muayene ettirdiğini ve daha sonra hastaneden ayrıldığı bilgisine ulaştık. Salı günü saat 09.00’dan itibaren kendisine ulaşamıyoruz. Saat 2.30 gibi aradığınız kişiye şuan ulaşabilirsiniz mesajından sonra tekrar aradım. Ama telefon yine kapalıydı. Eski eşinden resmi olarak boşanmamıştı. Bu yüzden imam nikahlı şekilde yaşıyorduk. Boşanma sonuçlanınca resmi nikah kıyacaktık. Aramızda herhangi bir huzursuzluk ve kavga olmadı. Neden gitti bilmiyorum. Ama şuan ailesinden öğrendiğim kadarıyla daha öncede yeğenine çocuğu sağlık merkezine götüreceğim dedikten sonra ortadan kaybolmuş. Bunları yeni öğrendim.   Kendisi ile 1 yıl önce üvey ablasının eşinin sayesinde tanıştık. Uzun süre görüştükten sonra, telefon numaramı değiştirdiğimden dolayı görüşemedik. Beni Facebook hesabımdan bularak tekrar görüşmeye başladık. 3-4 ay önce beraber yaşamaya karar verdik. İmam nikahlı yaşıyorduk. Eski eşinden boşanma davasının sonucunu bekliyorduk. Dava sonuçlandıktan sonra resmi nikah kıyacaktık” dedi.   Resmi nikahı olmayan İlker A. resmi kurumlara başvuramadığını belirterek, bu yüzden eşini görenlerin, polise veya 0 507 784 76 09 ve 0 546 951 52 81 nolu telefonları aramalarını istiyor.    

Denizli’de eski eşinden bir çocuğu olan Gizem Altın, hastaneye gidiyorum diye evden ayrıldı. Genç kadından 5 gündür haber alınamıyor.

 

Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde imam nikahlı eşiyle birlikte yaşayan Gizem Altın (21), 1 yaşındaki oğlunu Salı günü hastaneye götürdü. Hastanede muayene sonrası bir daha haber alınamayan Gizem Altın 5 gündür kayıp.

 

Daha önce evlendiği eşinden bir çocuğu olan ve anlaşmazlık sonucu ayrılan ve hala boşanma davasının sürdüğü Gizem Altın, imam nikahlı eşiyle 4 ay önce evlendi. Aralarında hiçbir problemin olmadığını belirten imam nikahlı eşi İlker A. psikolojik sorunları olduğunu belirtti.

 

Tokat’ta oturan anne Ayşe Y. “bende uzun süre kızımdan haber alamıyordum. Daha sonra Denizli’de olduğunu öğrendim. Ama birkaç gündür haber alamıyoruz” dedi.

 

İmam nikahlı eşi İlker A.; “ Salı günü çocuğu muayene ettirmek için Denizli Devlet Hastanesi’ne götürdü.  Araştırmam sonucu çocuğu muayene ettirdiğini ve daha sonra hastaneden ayrıldığı bilgisine ulaştık. Salı günü saat 09.00’dan itibaren kendisine ulaşamıyoruz. Saat 2.30 gibi aradığınız kişiye şuan ulaşabilirsiniz mesajından sonra tekrar aradım. Ama telefon yine kapalıydı. Eski eşinden resmi olarak boşanmamıştı. Bu yüzden imam nikahlı şekilde yaşıyorduk. Boşanma sonuçlanınca resmi nikah kıyacaktık. Aramızda herhangi bir huzursuzluk ve kavga olmadı. Neden gitti bilmiyorum. Ama şuan ailesinden öğrendiğim kadarıyla daha öncede yeğenine çocuğu sağlık merkezine götüreceğim dedikten sonra ortadan kaybolmuş. Bunları yeni öğrendim.

 

Kendisi ile 1 yıl önce üvey ablasının eşinin sayesinde tanıştık. Uzun süre görüştükten sonra, telefon numaramı değiştirdiğimden dolayı görüşemedik. Beni Facebook hesabımdan bularak tekrar görüşmeye başladık. 3-4 ay önce beraber yaşamaya karar verdik. İmam nikahlı yaşıyorduk. Eski eşinden boşanma davasının sonucunu bekliyorduk. Dava sonuçlandıktan sonra resmi nikah kıyacaktık” dedi.

 

Resmi nikahı olmayan İlker A. resmi kurumlara başvuramadığını belirterek, bu yüzden eşini görenlerin, polise veya 0 507 784 76 09 ve 0 546 951 52 81 nolu telefonları aramalarını istiyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.