İstediği evi almak için arazisini satışa çıkardı

DENİZLİ 26.12.2017 - 12:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İstediği evi almak için arazisini satışa çıkardı

Denizli’de alacağı evin eksik kalan kısmını tamamlamak için satışa çıkardığı 10 bin 500 metrekarelik arazisini satışa çıkaran Hatice Oğuzhan isimli yaşlı teyzenin imdadına, DTYG ve gönlü zengin bir mütaahit yetişti.   Acıpayamlı Hatice Oğuzhan isimli yaşlı teyze, Denizli’den ev alarak burada yaşamını sürdürmek için biriktirdiği paranın yetersiz gelmesinden dolayı, Acıpayam, Yazır Mahallesi’nde bulunan 10 bin 500 metrekare alana sahip olan arazisini satışa çıkardı. 70 bin lira değer biçtiği arazisini satamayınca fiyatı 55 bin liraya düşürdü.   Alıcılara ulaşmak için Denizlinin en fazla üyesine sahip olduğu Denizli Trafik Yaşam Grubu (DTYG) yöneticilerinden yardım istedi. İlanının bu platformda paylaşılmasını istedi. Bu tür paylaşımların yapılmadığı grupta, Hatice teyzeye destek amaçlı yayınlandı. Grup üyelerinden ismini ve şirketinin ismini vermek istemeyen aynı zamanda fotoğrafının yayınlanmasını istemeyen Mehmet isimli mütaahit, devreye girerek Hatice Oğuzhan teyzeye almak istediği evi temin ederek kalan kısmını satışa çıkardığı arazisini sattığı zaman ödeme yapabileceğini belirtti.   Buna çok sevinen Hatice Oğuzhan, almak istediği eve baktı ve beğendi. 130 bin lira karşılığında anlaştığı evin ödemesini elinde biriktirdiği parayı ödedi. Kalan 55 bin liralık kısmını ise arazisini sattığı zaman ödeyecek.   Aldığı evin anahtarını teslim alan Hatice Oğuzhan’ın çok duygulandığı ve sevinçten ağladığı belirtildi. Evin anahtarını teslim eden mütaahit Mehmet ise evin geri kalan kısmını arazini satınca ödersin dedi.

Denizli’de alacağı evin eksik kalan kısmını tamamlamak için satışa çıkardığı 10 bin 500 metrekarelik arazisini satışa çıkaran Hatice Oğuzhan isimli yaşlı teyzenin imdadına, DTYG ve gönlü zengin bir mütaahit yetişti.

 

Acıpayamlı Hatice Oğuzhan isimli yaşlı teyze, Denizli’den ev alarak burada yaşamını sürdürmek için biriktirdiği paranın yetersiz gelmesinden dolayı, Acıpayam, Yazır Mahallesi’nde bulunan 10 bin 500 metrekare alana sahip olan arazisini satışa çıkardı. 70 bin lira değer biçtiği arazisini satamayınca fiyatı 55 bin liraya düşürdü.

 

Alıcılara ulaşmak için Denizlinin en fazla üyesine sahip olduğu Denizli Trafik Yaşam Grubu (DTYG) yöneticilerinden yardım istedi. İlanının bu platformda paylaşılmasını istedi. Bu tür paylaşımların yapılmadığı grupta, Hatice teyzeye destek amaçlı yayınlandı. Grup üyelerinden ismini ve şirketinin ismini vermek istemeyen aynı zamanda fotoğrafının yayınlanmasını istemeyen Mehmet isimli mütaahit, devreye girerek Hatice Oğuzhan teyzeye almak istediği evi temin ederek kalan kısmını satışa çıkardığı arazisini sattığı zaman ödeme yapabileceğini belirtti.

 

Buna çok sevinen Hatice Oğuzhan, almak istediği eve baktı ve beğendi. 130 bin lira karşılığında anlaştığı evin ödemesini elinde biriktirdiği parayı ödedi. Kalan 55 bin liralık kısmını ise arazisini sattığı zaman ödeyecek.

 

Aldığı evin anahtarını teslim alan Hatice Oğuzhan’ın çok duygulandığı ve sevinçten ağladığı belirtildi. Evin anahtarını teslim eden mütaahit Mehmet ise evin geri kalan kısmını arazini satınca ödersin dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.