TES Denizli Şube Başkanı Erdoğan basınla tanıştı

EĞİTİM 26.12.2017 - 14:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

TES Denizli Şube Başkanı Erdoğan basınla tanıştı

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şubesi 6. Olağan Kongresi sonrası Şube Başkanlığı’na seçilen, Emre Erdoğan, yeni yönetimiyle birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile bir araya gelerek tanıştı.   TES yönetiminin çok samimi duygular içinde oluşturulduğunu belirten Şube Başkanı Emre Erdoğan, yönetim kurulu üyelerini tanıttı.  TES Denizli Şube Yönetimi şu şekilde; Şube Başkanı Emre Erdoğan, Şube Sekreteri Ali Kaygın, Mali İşler Sekreteri Ali Çubukçu, Teşkilatlandırma Sekreteri İbrahim Taylan Güzel, Mevzuat ve Toplu Göreşme Sekreteri Osman Kılıçoğlu, Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Elif Bayan ve Halkla İlişkiler Sekreteri Halil Pekcan’dan oluşuyor.   TES Şube Başkanı Emre Erdoğan; “ Kimimizi şevk ve heyecanından kimimizin de tecrübesinden yararlanarak gayet uyumlu br şekilde çalışmaktayız. Amacımız üyelerimizin memnuniyetini sağlamak, eğitim-öğretim adına verimli işler yapabilmektir.   Eğitim Öğretim adına bir şeyler yapmaya çalışırken eğitimin bitmek bilmeyen sorunlarıyla karşılaşıyoruz. Gerçi insanın olduğu yerde sorunların tamamen yok olması da mümkün değildir.   8.sınıf öğrencilerinin gireceği ve liselere yerleştirilmelerini sağlayacak sınavdaki belirsizlik, öğrencilerin motivasyonunu kırarken öğretmenleri de zor durumda bırakmaktadır. Üniversiteye giriş sınavlarındaki sıkıntı daha da büyüktür. İnsan hayatının dönüm noktası diyebileceğimiz bu sınavın içerik yönünden net olmaması ciddi sorunlar yaratmaktadır. Öğretmen ve idarecilerimiz ne yazık ki sadece ders konuları ve sınavlarla uğraşmıyorlar. Özellikle meslek lisesi öğretmen ve idarecileri büyük sıkıntı yaşıyor. Lisenin zorunlu eğitim kapsamına alınmasından bu yana özellikle meslek liselerindeki öğrenci kalitesinde ciddi bir düşüş gözlenmektedir” dedi.

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şubesi 6. Olağan Kongresi sonrası Şube Başkanlığı’na seçilen, Emre Erdoğan, yeni yönetimiyle birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile bir araya gelerek tanıştı.

 

TES yönetiminin çok samimi duygular içinde oluşturulduğunu belirten Şube Başkanı Emre Erdoğan, yönetim kurulu üyelerini tanıttı.  TES Denizli Şube Yönetimi şu şekilde; Şube Başkanı Emre Erdoğan, Şube Sekreteri Ali Kaygın, Mali İşler Sekreteri Ali Çubukçu, Teşkilatlandırma Sekreteri İbrahim Taylan Güzel, Mevzuat ve Toplu Göreşme Sekreteri Osman Kılıçoğlu, Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Elif Bayan ve Halkla İlişkiler Sekreteri Halil Pekcan’dan oluşuyor.

 

TES Şube Başkanı Emre Erdoğan; “ Kimimizi şevk ve heyecanından kimimizin de tecrübesinden yararlanarak gayet uyumlu br şekilde çalışmaktayız. Amacımız üyelerimizin memnuniyetini sağlamak, eğitim-öğretim adına verimli işler yapabilmektir.

 

Eğitim Öğretim adına bir şeyler yapmaya çalışırken eğitimin bitmek bilmeyen sorunlarıyla karşılaşıyoruz. Gerçi insanın olduğu yerde sorunların tamamen yok olması da mümkün değildir.

 

8.sınıf öğrencilerinin gireceği ve liselere yerleştirilmelerini sağlayacak sınavdaki belirsizlik, öğrencilerin motivasyonunu kırarken öğretmenleri de zor durumda bırakmaktadır. Üniversiteye giriş sınavlarındaki sıkıntı daha da büyüktür. İnsan hayatının dönüm noktası diyebileceğimiz bu sınavın içerik yönünden net olmaması ciddi sorunlar yaratmaktadır. Öğretmen ve idarecilerimiz ne yazık ki sadece ders konuları ve sınavlarla uğraşmıyorlar. Özellikle meslek lisesi öğretmen ve idarecileri büyük sıkıntı yaşıyor. Lisenin zorunlu eğitim kapsamına alınmasından bu yana özellikle meslek liselerindeki öğrenci kalitesinde ciddi bir düşüş gözlenmektedir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.