CHP Denizli İl Başkanlığı’nda Ertemur dönemi!

SİYASET 31.12.2017 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

CHP Denizli İl Başkanlığı’nda Ertemur dönemi!

CHP Denizli İl Kongresi'nde 3 adayın yer aldığı yarışta 5 sandıkta oy kullanan delegeler tercihini 23.Dönem Milletvekili adayı Ali Rıza Ertemur’dan yana kullandı.   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur oldu. Olağanüstü İl Kongresi'nde Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Azmi Ermiş ile yarışan Ertemur, 587 delegenin kullandığı oyların 303’ünü alarak başkan seçildi.   EGS Kongre Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen 36. Olağan Kongrede 630 delegeli CHP Denizli İl Teşkilatı sandık başına gitti. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Kemal Oktay Sındır, Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, Melike Basmacı, Mevcut Başkan Teoman Sancar, Parti Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.     Kongrenin açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Teoman Sancar, demokrasi şöleni ile bir kongre yaptıklarını ve 2019 seçimlerine hazır olduklarını söyledi. Sancar "Denizlimizde İl Kongresini bir demokrasi şöleninde gerçekleştiriyoruz. Biz 2019’da iktidara hazırlanıyoruz. Sosyal demokrat bir belediyeciliği, yöneticiliği ve yaşam şeklini Denizli’mize getirmek üzere müjde veriyoruz. Bu vesile ile kongrede yarışacak olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Denizli’mize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.    Kongrede Divan Başkanlığını CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır yaptı. Yapılan seçimlerin ardından, 587 delegenin oy kullandığı kongrede, Ali Rıza Ertemur 303 oy, Bülent Nuri Çavuşoğlu 267 oy, Azmi Ermiş 16 oy aldı ve geçersiz 1 oy kullanıldı.  CHP Denizli İl Başkanlığı'na Ali Rıza Ertemur seçildi. 

CHP Denizli İl Kongresi'nde 3 adayın yer aldığı yarışta 5 sandıkta oy kullanan delegeler tercihini 23.Dönem Milletvekili adayı Ali Rıza Ertemur’dan yana kullandı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur oldu. Olağanüstü İl Kongresi'nde Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Azmi Ermiş ile yarışan Ertemur, 587 delegenin kullandığı oyların 303’ünü alarak başkan seçildi.

 

EGS Kongre Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen 36. Olağan Kongrede 630 delegeli CHP Denizli İl Teşkilatı sandık başına gitti. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Kemal Oktay Sındır, Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, Melike Basmacı, Mevcut Başkan Teoman Sancar, Parti Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

 

 

Kongrenin açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Teoman Sancar, demokrasi şöleni ile bir kongre yaptıklarını ve 2019 seçimlerine hazır olduklarını söyledi. Sancar "Denizlimizde İl Kongresini bir demokrasi şöleninde gerçekleştiriyoruz. Biz 2019’da iktidara hazırlanıyoruz. Sosyal demokrat bir belediyeciliği, yöneticiliği ve yaşam şeklini Denizli’mize getirmek üzere müjde veriyoruz. Bu vesile ile kongrede yarışacak olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Denizli’mize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. 

 

Kongrede Divan Başkanlığını CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır yaptı. Yapılan seçimlerin ardından, 587 delegenin oy kullandığı kongrede, Ali Rıza Ertemur 303 oy, Bülent Nuri Çavuşoğlu 267 oy, Azmi Ermiş 16 oy aldı ve geçersiz 1 oy kullanıldı. 


CHP Denizli İl Başkanlığı'na Ali Rıza Ertemur seçildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.