Bakan Zeybekci, Denizli’de 2018’in ilk bebeklerine altın taktı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2018 - 09:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bakan Zeybekci, Denizli’de 2018’in ilk bebeklerine altın taktı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2018 yılının ilk bebeğine altın takarak girdi. Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ünitesini gezen Bakan Zeybekci, yeni yılda ilk doğan Ramazan ve Muhammet Selim bebeğe altın taktı, anneleri tebrik etti. Doktorların ve hemşirelerin yeni yılını kutlayan Zeybekci, yeni yıl dileklerini paylaştı.  Hastanedeki programa Bakan Zeybekci’nin yanı sıra, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Düz, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, doktorlar ve hemşireler hazır bulundu.    Denizli Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğine gelen Bakan Zeybekci, vatandaşlar ve hastane personeli ile selamlaştı. Daha sonra Savaş ve Sevda Tutulmaz’ın üçüncü çocuğu olan ve 00.05’te 2,6 kilo olarak doğan Ramazan isimli bebeğe altın taktı. Zeybekci, bebeğin annesi Sevda ve babası Savaş Tutulmaz ile bir süre sohbet etti, anneye çiçek verdi. Ardından Merkezefendi Belediyesi tarafından hazırlanan ‘yeni doğum çantası’nı anneye hediye edildi.    Bakan, ardından diğer odaya geçerek, Türkan ve Şahabettin Aydın’ın 8’inci çocuğu olarak 00.10’da dünyaya gelen Muhammet Selim’e altın taktı. Annesi ile bir süre sohbet etti. Bakan Zeybekci’nin ardından Vali Karahan ve belediye başkanları da bebeklere altın taktı. Ardından diğer odalara geçerek, hastalarla bir süre sohbet etti, geçmiş olsun dileklerini iletti, sağlık çalışanları ile toplu fotoğraf çektirdi.    Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Yeni yılın il dakikalarında Denizli Devlet Hastanesinde yeni doğan bebeklerin aileleri ile onların bu dünyaya teşriflerinin, onların bu dünyaya gelişlerinin mutluluklarını aileleri ile paylaştık. Yavrularımız ailelerine ülkemize milletimize hayırlı evlatlar, vatandaşlar olsun. Bütün ülkemiz Türkiye’miz 2018 de güzellik getiren haberler ile mutlu olsun, güzelliklerin müjdeleyen haberler alsınlar” dedi. 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2018 yılının ilk bebeğine altın takarak girdi. Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ünitesini gezen Bakan Zeybekci, yeni yılda ilk doğan Ramazan ve Muhammet Selim bebeğe altın taktı, anneleri tebrik etti. Doktorların ve hemşirelerin yeni yılını kutlayan Zeybekci, yeni yıl dileklerini paylaştı


Hastanedeki programa Bakan Zeybekci’nin yanı sıra, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Düz, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, doktorlar ve hemşireler hazır bulundu. 

 

Denizli Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğine gelen Bakan Zeybekci, vatandaşlar ve hastane personeli ile selamlaştı. Daha sonra Savaş ve Sevda Tutulmaz’ın üçüncü çocuğu olan ve 00.05’te 2,6 kilo olarak doğan Ramazan isimli bebeğe altın taktı. Zeybekci, bebeğin annesi Sevda ve babası Savaş Tutulmaz ile bir süre sohbet etti, anneye çiçek verdi. Ardından Merkezefendi Belediyesi tarafından hazırlanan ‘yeni doğum çantası’nı anneye hediye edildi. 

 


Bakan, ardından diğer odaya geçerek, Türkan ve Şahabettin Aydın’ın 8’inci çocuğu olarak 00.10’da dünyaya gelen Muhammet Selim’e altın taktı. Annesi ile bir süre sohbet etti. Bakan Zeybekci’nin ardından Vali Karahan ve belediye başkanları da bebeklere altın taktı. Ardından diğer odalara geçerek, hastalarla bir süre sohbet etti, geçmiş olsun dileklerini iletti, sağlık çalışanları ile toplu fotoğraf çektirdi. 

 

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Yeni yılın il dakikalarında Denizli Devlet Hastanesinde yeni doğan bebeklerin aileleri ile onların bu dünyaya teşriflerinin, onların bu dünyaya gelişlerinin mutluluklarını aileleri ile paylaştık. Yavrularımız ailelerine ülkemize milletimize hayırlı evlatlar, vatandaşlar olsun. Bütün ülkemiz Türkiye’miz 2018 de güzellik getiren haberler ile mutlu olsun, güzelliklerin müjdeleyen haberler alsınlar” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.