Alperen Babacan Denizlispor’da oynayacak!

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2018 - 12:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Alperen Babacan Denizlispor’da oynayacak!

Sezon başında Denizlispor’dan T.M. Akhisarspor’a giden Alperen Babacan, sezon sonuna kadar Denizlispor’da oynayacak.   T. M. Akhisarspor, sezon başında Denizlispor’dan 4 yıllığına kadrosuna kattığı Alperen Babacan’ı sezon sonuna kadar Denizlispor’a kiraladı.  TM Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Teknik Direktör Okan Buruk’un verdiği rapor doğrultusunda Hora ve Emnes’e takım bulmalarını söylediklerini, genç oyuncu Alperen Babacan’ı da sezon sonuna kadar Denizlispor’a kiralık verildiğini açıkladı.  

Sezon başında Denizlispor’dan T.M. Akhisarspor’a giden Alperen Babacan, sezon sonuna kadar Denizlispor’da oynayacak.

 

T. M. Akhisarspor, sezon başında Denizlispor’dan 4 yıllığına kadrosuna kattığı Alperen Babacan’ı sezon sonuna kadar Denizlispor’a kiraladı. 


TM Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Teknik Direktör Okan Buruk’un verdiği rapor doğrultusunda Hora ve Emnes’e takım bulmalarını söylediklerini, genç oyuncu Alperen Babacan’ı da sezon sonuna kadar Denizlispor’a kiralık verildiğini açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.