Tekden Hastanesi basın mensuplarını ağırladı

GÜNDEM 10.01.2018 - 12:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tekden Hastanesi basın mensuplarını ağırladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Tekten Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği kahvaltıda basın mensuplarını ağırladı   10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle, Denizli Gazeteciler Cemiyeti ve Tekden Hastanesi iş birliği kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Hastane de düzenlenen toplantıda konuşan Tekden Hastanesi Başhekimi Yusuf Polat, her yıl düzenlenen bu toplantıyı geleneksel hale getirdiklerini,  gazetecilerin bu özel gününü yürekten kutladıklarını ifade ederek başarıları diledi. Ayrıca toplantıya katılan bütün gazetecilere göz polikliniğinde ücretsiz göz muayenesi hediye edildi.   Başhekim Polat, Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı’ya çiçek takdim etti. DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ise Tekden Hastanesi’nin nazik davet nedeniyle her yıl bizleri ağırlamasından dolayı teşekkür etti.  

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Tekten Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği kahvaltıda basın mensuplarını ağırladı

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle, Denizli Gazeteciler Cemiyeti ve Tekden Hastanesi iş birliği kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Hastane de düzenlenen toplantıda konuşan Tekden Hastanesi Başhekimi Yusuf Polat, her yıl düzenlenen bu toplantıyı geleneksel hale getirdiklerini,  gazetecilerin bu özel gününü yürekten kutladıklarını ifade ederek başarıları diledi. Ayrıca toplantıya katılan bütün gazetecilere göz polikliniğinde ücretsiz göz muayenesi hediye edildi.

 

Başhekim Polat, Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı’ya çiçek takdim etti. DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ise Tekden Hastanesi’nin nazik davet nedeniyle her yıl bizleri ağırlamasından dolayı teşekkür etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.