Denizlispor Yasin Ozan’la yollarını ayırdı!

SPOR 10.01.2018 - 14:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Yasin Ozan’la yollarını ayırdı!

Denizlispor bir taraftan transfer çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan göndereceği futbolcularla anlaşarak işleri sorunsuz halde çözmeye çalışıyor.   Denizlispor Yasin Ozan ile yollarını ayırdı. Denizlispor Yönetimi ile Yasin Ozan, sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fes edildi.   Denizlispor’dan yapılan açıklamada, Yasin Ozan’ın 440 bin lira alacağı bulunduğu, futbolcu tarafından 240 bin lirası silinerek geri kalan 200 bin lirası ödendiği belirtildi. Böylece yollarını ayıran futbolculardan doğacak risklerin önüne geçildiği aktarıldı.

Denizlispor bir taraftan transfer çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan göndereceği futbolcularla anlaşarak işleri sorunsuz halde çözmeye çalışıyor.

 

Denizlispor Yasin Ozan ile yollarını ayırdı. Denizlispor Yönetimi ile Yasin Ozan, sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fes edildi.

 

Denizlispor’dan yapılan açıklamada, Yasin Ozan’ın 440 bin lira alacağı bulunduğu, futbolcu tarafından 240 bin lirası silinerek geri kalan 200 bin lirası ödendiği belirtildi. Böylece yollarını ayıran futbolculardan doğacak risklerin önüne geçildiği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.