Denizlispor’da 3 imza birden!

SPOR 10.01.2018 - 17:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor’da 3 imza birden!

TFF 1. Lig’in ikinci yarısına daha iddialı bir kadro ile girmek isteyen Denizlispor’da anlaşmaya varılan 3 futbolcuyla resmi imzalar atıldı.   Hala Antalya’da kampta olan yeşil siyahlılarda Kayserispor’dan kiralanan sağ bek Canberk Aydın, Akhisarspor’dan kiralanan sağ bek Alperen Babacan ve Osmanlıspor’dan kiralanan orta saha Hasan Kılıç imzayı attı. Takımın kamp yaptığı otelde gerçekleştirilen törende Sportif Direktör Bülent Ertuğrul da hazır bulundu.   EZE YOLA ÇIKTI   Bu 3 futbolcuya imzayı attıran Denizlispor’da Atıker Konyaspor ile anlaşma sağlanan Patrick Friday Eze konusunda tüm pürüzler giderildi. Eze için Konya’ya özel bir şoför gönderen yeşil siyahlılar, akşam saatlerinde futbolcuyu takımın kamp yaptığı otele getirtecek.   İSMAİL VE RECEP NİYAZ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR   Horoz’da forvet konusunda Eze’nin yanında bir takviye yapmayı da planlanırken, eski futbolcular İsmail Haktan Odabaşı ve Recep Niyaz konusunda gelişmeler sürüyor. Odabaşı’nın geri dönmek için haber gönderdiği öğrenilirken, Niyaz konusunda futbolcu ve ailesi ile görüşmelerin olumlu geçtiği son sözün Çaykur Rizespor’da olduğu iddia edildi.

TFF 1. Lig’in ikinci yarısına daha iddialı bir kadro ile girmek isteyen Denizlispor’da anlaşmaya varılan 3 futbolcuyla resmi imzalar atıldı.

 

Hala Antalya’da kampta olan yeşil siyahlılarda Kayserispor’dan kiralanan sağ bek Canberk Aydın, Akhisarspor’dan kiralanan sağ bek Alperen Babacan ve Osmanlıspor’dan kiralanan orta saha Hasan Kılıç imzayı attı. Takımın kamp yaptığı otelde gerçekleştirilen törende Sportif Direktör Bülent Ertuğrul da hazır bulundu.

 

EZE YOLA ÇIKTI

 

Bu 3 futbolcuya imzayı attıran Denizlispor’da Atıker Konyaspor ile anlaşma sağlanan Patrick Friday Eze konusunda tüm pürüzler giderildi. Eze için Konya’ya özel bir şoför gönderen yeşil siyahlılar, akşam saatlerinde futbolcuyu takımın kamp yaptığı otele getirtecek.

 

İSMAİL VE RECEP NİYAZ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Horoz’da forvet konusunda Eze’nin yanında bir takviye yapmayı da planlanırken, eski futbolcular İsmail Haktan Odabaşı ve Recep Niyaz konusunda gelişmeler sürüyor. Odabaşı’nın geri dönmek için haber gönderdiği öğrenilirken, Niyaz konusunda futbolcu ve ailesi ile görüşmelerin olumlu geçtiği son sözün Çaykur Rizespor’da olduğu iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.