Denizlispor da Yusuf Şimşek sorunu çözüldü!

SPOR 12.01.2018 - 12:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor da Yusuf Şimşek sorunu çözüldü!

Denizlispor Yönetim Kurulu, takımdaki sorunları bir bir halletme yolunda ilerliyor.  Sezon başında Teknik Direktör olarak getirilen Yusuf Şimşek alınan kötü sonuçlar neticesinde karşılıklı anlaşarak sözleşmesi fesh edilmişti. Ancak daha sonra orta çıkan sorun da halledildi.   Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek’in görüşmeleri sonrasında, Yusuf Şimşek’te bulunan 400 bin liralık senetler iade edilerek anlaşmanın sağlandığı belirtildi. Başkan ve yönetim kurulunun geçmişte ve geride kalan sorunların bir bir halledilerek sorunsuz ilerlemek istendiği belirtildi.   Denizlispor, Yusuf Şimşek’te bulunan 400 bin liralık senetler karşılıklı anlaşma sonucu alınarak, kendisine 110 bin lira ödenerek bu sorunu da ortadan kaldırdı. Denizlispor Yönetim Kurulu; Denizlispor’un kendisinde her zaman ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Yusuf Şimşek’e bu davranışından dolayı teşekkür etti.   Denizlispor ikinci yarı transfer yasağının kalkması ile yapılan ve yapılacak olan yeni transferler ile sezonun ikinci yarısında iyi bir ivme kazanarak ligi bitirmeyi hedefliyor.

Denizlispor Yönetim Kurulu, takımdaki sorunları bir bir halletme yolunda ilerliyor.  Sezon başında Teknik Direktör olarak getirilen Yusuf Şimşek alınan kötü sonuçlar neticesinde karşılıklı anlaşarak sözleşmesi fesh edilmişti. Ancak daha sonra orta çıkan sorun da halledildi.

 

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek’in görüşmeleri sonrasında, Yusuf Şimşek’te bulunan 400 bin liralık senetler iade edilerek anlaşmanın sağlandığı belirtildi. Başkan ve yönetim kurulunun geçmişte ve geride kalan sorunların bir bir halledilerek sorunsuz ilerlemek istendiği belirtildi.

 

Denizlispor, Yusuf Şimşek’te bulunan 400 bin liralık senetler karşılıklı anlaşma sonucu alınarak, kendisine 110 bin lira ödenerek bu sorunu da ortadan kaldırdı. Denizlispor Yönetim Kurulu; Denizlispor’un kendisinde her zaman ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Yusuf Şimşek’e bu davranışından dolayı teşekkür etti.

 

Denizlispor ikinci yarı transfer yasağının kalkması ile yapılan ve yapılacak olan yeni transferler ile sezonun ikinci yarısında iyi bir ivme kazanarak ligi bitirmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.