Denizli'de kar etkisini gösterecek!

DENİZLİ 16.01.2018 - 10:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de kar etkisini gösterecek!

Denizli’de kent merkezinde bugün hava sıcaklığı 3 ila 10 derece arası değişirken yer yer yağış bekleniyor. Denizli hava sıcaklıklarının 2 ila 4 dere arası düşeceği Perşembe günü ise karla karışık yağmur olacağı tahmin ediliyor.     Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Bingöl, Batman, Siirt ile Antalya'nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimleri ile Manisa, Denizli ve Uşak çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.    Denizli’de bugün kent merkezi ve kent merkezine yakın ilçelerde yağmur gözlenirken birçok ilçede karla karışık yağmur bekleniliyor.   Denizli’de hava sıcaklıklarının iki gün boyunca gece sıfırın altında olacağı, Perşembe günü yer yer yağmur ve karla karışık yağışın olacağı gözleniyor. Hafta sonu ise sıcaklıkların tekrar yükseleceği, havaların parçalı bulutlu şeklinde seyretmesinin ardından Pazartesi’den itibaren yağışlı havanın etkisinde kalacağı tahmin ediliyor.   Hava sıcaklıklarının düşmesi sonucu buzlanma ve don olaylarına karşı yetkililer vatandaşlara uyarıda bulundu.     Denizli İlçelerinde bugün hava sıcaklıkları ise şöyle;   Merkezefendi:  3 ila 10 derece yağmurlu Pamukkale: 2 ila 8 derece yağmurlu Acıpayam:  0 ila 5 derece karla karışık yağmurlu Babadağ: 1ila 6 derece karla karışık yağmurlu Baklan: 2 ila 4 derece karla karışık yağmurlu Bozkurt:  1 ila 6 derece karla karışık yağmurlu Beyağaç:  2 ila 6 derece karla karışık yağmurlu Bekilli: -2 ila 6 derece karla karışık yağmurlu Buldan: 3 ila 7 derece hafif yağmurlu Çameli:  -3 ila 2 derece karla karışık yağmurlu Çardak:  0 ila 7 derece karla karışık yağmurlu Çal: 0 ila 7 derece karla karışık yağmurlu Çivril: 0 İla 5 derece karla karışık yağmur Güney: 2 İla 5 derece hafif yağmurlu Honaz:  3 ila 9 derece Hafif yağmurlu Sarayköy:  4 ila 10 derece hafif yağmurlu Serinhisar: 0 ila 5 derece karla karışık yağmurlu Tavas:  -1 ila 4 derece karla karışık yağmurlu Kale:  1 ila 6 derece karla karışık yağmurlu  

Denizli’de kent merkezinde bugün hava sıcaklığı 3 ila 10 derece arası değişirken yer yer yağış bekleniyor. Denizli hava sıcaklıklarının 2 ila 4 dere arası düşeceği Perşembe günü ise karla karışık yağmur olacağı tahmin ediliyor.

 

 

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Bingöl, Batman, Siirt ile Antalya'nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimleri ile Manisa, Denizli ve Uşak çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. 

 

Denizli’de bugün kent merkezi ve kent merkezine yakın ilçelerde yağmur gözlenirken birçok ilçede karla karışık yağmur bekleniliyor.

 

Denizli’de hava sıcaklıklarının iki gün boyunca gece sıfırın altında olacağı, Perşembe günü yer yer yağmur ve karla karışık yağışın olacağı gözleniyor. Hafta sonu ise sıcaklıkların tekrar yükseleceği, havaların parçalı bulutlu şeklinde seyretmesinin ardından Pazartesi’den itibaren yağışlı havanın etkisinde kalacağı tahmin ediliyor.

 

Hava sıcaklıklarının düşmesi sonucu buzlanma ve don olaylarına karşı yetkililer vatandaşlara uyarıda bulundu.

 

 

Denizli İlçelerinde bugün hava sıcaklıkları ise şöyle;

 

Merkezefendi:  3 ila 10 derece yağmurlu

Pamukkale: 2 ila 8 derece yağmurlu

Acıpayam:  0 ila 5 derece karla karışık yağmurlu

Babadağ: 1ila 6 derece karla karışık yağmurlu

Baklan: 2 ila 4 derece karla karışık yağmurlu

Bozkurt:  1 ila 6 derece karla karışık yağmurlu

Beyağaç:  2 ila 6 derece karla karışık yağmurlu

Bekilli: -2 ila 6 derece karla karışık yağmurlu

Buldan: 3 ila 7 derece hafif yağmurlu

Çameli:  -3 ila 2 derece karla karışık yağmurlu

Çardak:  0 ila 7 derece karla karışık yağmurlu

Çal: 0 ila 7 derece karla karışık yağmurlu

Çivril: 0 İla 5 derece karla karışık yağmur

Güney: 2 İla 5 derece hafif yağmurlu

Honaz:  3 ila 9 derece Hafif yağmurlu

Sarayköy:  4 ila 10 derece hafif yağmurlu

Serinhisar: 0 ila 5 derece karla karışık yağmurlu

Tavas:  -1 ila 4 derece karla karışık yağmurlu

Kale:  1 ila 6 derece karla karışık yağmurlu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.