Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'ye geliyor!

DENİZLİ 19.01.2018 - 11:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'ye geliyor!

Denizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha ağırlayacak.   Denizli’ye 25 kez resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sefer daha önce planlanmış olan ziyaretinde, Menderes Tekstil ve Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça’nın oğlu Osman Akça ile Selin Yeşilturna’nın Cumaretesi günü nikah töreni için geliyor.   Özel uçakla Denizli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anemon otelde düzenlenecek nikah törenine katılacak. Recep Tayyip Erdoğan’ın, nikah merasimine katılmak için kullanacağı güzergahlarda güvenlik önlemleri alındı.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı nikah sonrası Çardak Havaalanından uçakla dönüş yapacağı belirtildi. 

Denizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha ağırlayacak.

 

Denizli’ye 25 kez resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sefer daha önce planlanmış olan ziyaretinde, Menderes Tekstil ve Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça’nın oğlu Osman Akça ile Selin Yeşilturna’nın Cumaretesi günü nikah töreni için geliyor.

 

Özel uçakla Denizli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anemon otelde düzenlenecek nikah törenine katılacak. Recep Tayyip Erdoğan’ın, nikah merasimine katılmak için kullanacağı güzergahlarda güvenlik önlemleri alındı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı nikah sonrası Çardak Havaalanından uçakla dönüş yapacağı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.